2777
2789
عنوان

شما امسال سفره هفت سین میچینین بخاطر شهادت میپرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 90 پست
بسلامتی و خوشی عزیزم

ممنون گلم

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در حد قسمتی از اپن میچینم ولی مهمون هامون رو اجازه هیچ نوع بروز شادی نمیدیم باهاشون مسافرت هم نمیرم ...

اون فامیلی که بخواد توخونه توشادی کنه یابیاد دنبالت که باهات بره شمال حتما یه تختش کمه😑

اون فامیلی که بخواد توخونه توشادی کنه یابیاد دنبالت که باهات بره شمال حتما یه تختش کمه😑

بالاتر گفتم تو روشون اینطوری نیستم 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید
نگاه کردم توی گوگل نوشته بود فردا ساعت ۱۱و ۳۷ دقیقه صبح میریم تو قمر درعقربان شالله صبح یا بعد سحری ...

من همه وسایلش ندارم اونا که دارم بزارم بقیه اش بعد بزارم اشکال داره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
مگه تو قمر در عقرب نباید چید؟

بهتره چیده نشه

خدایا شکرت تو زندگیم هر اشتباهی کردم استقلالی نیستم🤣❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بیشتر ببینید
از بس که خواهر گرونی شده مردم زرنگ باشن بتونن یه کم آجیل یا پسته بخرن بدن بچشون بخوره

اونکه خاهر هیشکی نداره بخره

ولی در حد یه سفره پهن کردن توی خونه که میشه انجام داد

ماخودمون اصلا عادت نداریم ی ظرف بزرگ پر از اجیل یا شکلاتای رنگارنگ و شیرینی بچینیم 

همیشه خیلی ساده 

نهایت یه ظرف متوسط کوچیک اجیل اونم قاطی پاتی با شکلات بزاریم

سخت نگیر عزیزم