2777
2789
عنوان

پدر روشن فکر نسبت به دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2705 بازدید | 200 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سبک زندگیا متفاوته بهتره دخالت نکنیم اون نامزد محسوب می شه

دخالت که نکردیم خواستم برای آینده الگو برداری بشه برای فرزندامون. نامزد نیست پسر هنوز خواستگاری نیومده و خانوادش در جریان تیستن

درست میگین منم با شما موافقم چون دو طرف کم سن و سال هم نبودن. ولی برام جالب بود

30سال دیگه بالغ هستن معنی نداره بخان مخالفت کنن 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

تو خانواده ایرانی اگ پسره دوست دخترشو بیاره خونه اشکال ندارع تازه ذوقشم میکنن ولی اگ دختر دوست پسر داشته باشه محشر کبرا میشه

خرج ڪن عشق ڪن، پولت بر میگرده اما عمرت نہ! :)
عاشق روشنفکریشون شدم . ۹۵ درصد دلیلش بخاطر سنشونه . وگرنه دختر زیر ۲۵ سال اصلا عقل نداره تو رابطه . ...

الان راضی از زندگیت؟

عشق بعد ازدواج از بین نرفته؟

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
من موافق نیستم به پدر معرفی کرد چون مرد هست به هر حال ولی بهمادر موافقم خیلی زیاد

ولی پدر دوستم خیلی روشن برخورد کرد. والا حس میکنم دختر امنیت بیشتری رو داره. البته اینکه پدر دوستم تحصیلکرده خارجه شاید رو این مسئله اثر گذاشته 

اگه قراره بچه ت دوست پسر داشته باشه حداقل تو بدونی کیه بهترهولی ایرانیا تو فاز انکارنیه پست مشابه تو ...

اتفاقا دونستمش بده فبحش ریخته میشه و انگار بقیه خانواده را تشویق به دوست پسر می‌کنه از اون طرف اون پسر دیگه خودش را موجه می‌دونه و توقعاتش از شما بالا می‌ره چون خودش را عضوی از خانواده می‌دونه 

عاشق روشنفکریشون شدم . ۹۵ درصد دلیلش بخاطر سنشونه . وگرنه دختر زیر ۲۵ سال اصلا عقل نداره تو رابطه . ...

دقیقا موافقم ولی جالبه به برادرهای دوستم نگفتن. گفتن اونا احساسی هستن و برخورد درستی ندارن 

اقوام شوهرم تا 5سال هم نامزد میمونن ممکنه بعد بعو 5سال خیلی عادی بهم بخوره سرمهریه و این چیزا 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
ما به این نمیگیم روشن فکر یه چیز دیگه میگیم!!!

هذا دیوث    

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بیشتر ببینید