2777
2789
عنوان

ذوق خرید اولین طلایی که با حقوق خودم خریدم🥰🛒💍🌈🌱❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 3678 بازدید | 115 پست
چقد بالا بخاطر چیظرافت یا چی

نمی‌دونم زیاد سر در نمیارم.

میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند؛ اما هیچ یک اثر انگشت مشابه نداشته‌اند. اثر انگشت تو، امضای خداوند است که اتفاقی به دنیا نیامده‌ای و دعوت شده‌ای تو منحصر به فردی مشابه یا بدل نداری تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی وقتی انتخاب شده بودن و منحصر به فرد بودنت را یادآوری کنی؛ دیگر خودت را با هیچکس مقایسه نمی‌کنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجودت محو می‌شود.حسین الهی قمشه‌ای
بیشتر ببینید

من اولیش گوشی خریدن بقیه اش طلا 

اگه میخوای پسنداز کتی طلاهای بدون احرت با سود ۲،و۳ درصد و شکسته بخر

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما عزیزم به توصیه ات عمل میکنمسر لوحه خودم و هدف منم از معلم شدن همین بود.

خدا از بزرگی کمت نکنه

معلمی خیلی شغل مهمیه

همش میگم کاش ای کاش معلما هم مثل اساتید دانشگاه یکمممم مارو راهنمایی میکردن

پندمون میداد

اما دریغ😥😥😥

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گیلانیه😍😍

زنجیرش سایز متوسط نمی‌دونم میشه چند سانت.زنجیر ۳ گرم و دویست سوت بود حدودا. پلاک نیم گرم.گرمی هشت و ...

مبارکت باشه عزیزم. به سلامتی بپوشیش.

من از قیمت طلا تعجب کردم، یادم رفت بهتون تبریک بگم🤦🏻‍♀️😄

خدا از بزرگی کمت نکنهمعلمی خیلی شغل مهمیههمش میگم کاش ای کاش معلما هم مثل اساتید دانشگاه یکمممم مارو ...

اولین جمله ای که قبل از رفتن تو این حرفه هک شد تو ذهنم این بود

معلمی شغل انبیاست...

پس رسالت بزرگی روی دوش ماست.

میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند؛ اما هیچ یک اثر انگشت مشابه نداشته‌اند. اثر انگشت تو، امضای خداوند است که اتفاقی به دنیا نیامده‌ای و دعوت شده‌ای تو منحصر به فردی مشابه یا بدل نداری تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی وقتی انتخاب شده بودن و منحصر به فرد بودنت را یادآوری کنی؛ دیگر خودت را با هیچکس مقایسه نمی‌کنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجودت محو می‌شود.حسین الهی قمشه‌ای
بیشتر ببینید
مبارکت باشه عزیزم. به سلامتی بپوشیش.من از قیمت طلا تعجب کردم، یادم رفت بهتون تبریک بگم🤦🏻‍♀️😄

ممنون عزیز دلم😅🤭☺️

بیشتر ببینید