2777
2789
عنوان

خانوما بنظرتون لیزر بهتره یا اپیلاسیون

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 34 پست

لیزر خیلی خوبه فقط  یه لدی که داره اینه که باید بعداز دورت همیشه بری شارژ دوماه نری باز موهات میاد ولی خیلی پوستت صاف و یکدست میشه

وچه‌شوق‌هایی‌که‌درمن‌خاموش‌شد🖤🕊️

بخدا انواع لوسیون روشن کننده درست نمیشه بدتر شده پوست بدنم زبر شده کلا

توی کلینیک ها یه سری کارا میکنن ولی نمیدونم چقدر موثره

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل هورمونی نداشته باشی قطعا لیزر با دستگاه خوباپلاسیونم تیره میکنه شنیدم به مرور

نمیدونم والا تا حالا پیگیری نکردم 

الان دیگه خسته شدم از ژیلت اینا موهای بدنم خودشم زیاده 

کاربری دست سه نفر هست دوستان 

لیزر خیلی خوبه فقط یه لدی که داره اینه که باید بعداز دورت همیشه بری شارژ دوماه نری باز موهات میاد و ...

مهم نیست دستگاهش یا مطبش اینا 

چون یکی معرفه میگه ۳۰۰ تومن 

راضیه 

وااااای خیلی دردناکه.من بقیه بدن و رفتم بجز اصل کاری. هم خجالت میکشم هم درد داره

منم اتفاقا یه بار خیلی وقت پیش رفتم اشکم در اومد بعد از خانومه آرایشگاه که بود کلی خجالت کشیدم 

نمیدونم والا تا حالا پیگیری نکردم الان دیگه خسته شدم از ژیلت اینا موهای بدنم خودشم زیاده

ساق پا و ساق دست و بیکینی و زیر بغل که پکیج اقتصادیه خوبه به نظرم اگر نمیخوای زیاد هرینه کنه

زیر یغل و بیکینی هم به تنهایی قیمتش کم هست تقریبا

ساق پا و ساق دست و بیکینی و زیر بغل که پکیج اقتصادیه خوبه به نظرم اگر نمیخوای زیاد هرینه کنهزیر یغل ...

مثلاً ۱ تومن میشه در ماه ؟

بعد تاثیر هم داره یعنی کمتر میشه ؟

وااااای خیلی دردناکه.من بقیه بدن و رفتم بجز اصل کاری. هم خجالت میکشم هم درد داره

دفعه اول درد داره........بعدش زود به زود میری دیگه درد نداره بعد یه مدتم اصلا ریشه مو سست میشه 

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

آره اگه مرتب بری.من یه مدت نرفتم امروز رفتم نابود شدم موها دوباره زبر شده بود و ریشه ضخیم.

نه من یا اپیلاسیون یا پشم..........اصلا ژیلت نمیزدم

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر