2777
2789
عنوان

شوهرمو واگذار میکنم به خدا الهی هرچی داره خرج دوا درمونش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 12932 بازدید | 296 پست
ببخشید عزیزم ی سوال؟ شما الان جدا شدید؟یا صرفا از خونه رفته؟قربون عدالت خدا بشم.. چرا پس نشون نمیده ...

نه جدا نشدم عزیزم. منو از خونه بیرون کرد بعد از کلی بلا و کتک کاری و خیانت و بردن طلاهام...

دستم به هیچ‌جا بند نشد

عزیزدلم من با این دیدگاه باهاش ازدواج کردم که هرکی مطلقه باشه که گناهکار نیست... الان من خودمم در شر ...

منم نمیگم مطلقه گناهکاره ولی من خودم هم تو خانواده خودم هم شوهرم طلاق داریم ۹۹ درصد مشکل از مرده زن کم پیش میاد ناسازگار باشه واقعا راسته میگن به زن مرده زن بده به زن طلاق داده نه

باید میرفتی تحقیق میکردی چرا طلاق گرفتن

متاسفانه هم خودت هم خانوادت سادگی کردین

من یه دایی دارم زنشو طلاق داد ۱۰ سال پیش پولدار و خوشتیپ و زبون دار.... جز یه زن زشت صیغه ای هیچ کس آدم حسابش نکرد زنش بشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من در قبال حضانت حاضر شدم همشو ببخشم. ولی برا زجر دادن من قبول نکرد.مهریه من دو سال یه سکه واسش فشار ...

چرا اعتراض نمیزنی دوسال یه سکه واسه حقوق کارمندیه شوهرت درامدش بالاس باید بیشتر بده

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
روزگار تقاص کاراشو میذاره کف دستش نگران نباش

کی دیگه... وقتی که من نابود شده باشم؟ چند بار باید بچه من آه بکشه و دلش بشکنه و‌حسرت بخوره که خدا دلش به رحم بیاد و تقاص بگیره؟

بله فقط نفقه بچمهخودم دیگه نفقه ندارم. چون عدم تمکین زده واسم

خداروشکر که پاره تنت پیشته

من باید این جهنمو بخاطر دخترم تحمل کنم چون مدام تهدیدم میکنه ازت میگیرم

فقط بخاطر دخترم موندم و تحمل که نه دارم میسوزم

خدا از دهنت بشنوه. بدون نفرینت ناحق نیست. اگه بشینم و از بلاهایی که سرم آوردن بگن، دل سنگ آب میشه. ک ...

بخدا خیلی حالم بد شد از مظلومیت خودتو دخترت اشکم در اومد خدا ذلیلش کنه انشالله خودشو خونوادش ذلیل بشن لعنت به قانون‌های مسخره ضد زن مملکتمون

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
نه جدا نشدم عزیزم. منو از خونه بیرون کرد بعد از کلی بلا و کتک کاری و خیانت و بردن طلاهام...دستم به ه ...

پول داره جایگاه اجتماعی داره رشوه دادن رو خوب بلده یه عوضی به تمام معناست .نمیدونم چرا خدا بعضی بنده هاشو انقد اذیت میکنه💔

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
چرا اعتراض نمیزنی دوسال یه سکه واسه حقوق کارمندیه شوهرت درامدش بالاس باید بیشتر بده

میگه دریافتی حقوقشون به دادگاه گفته15 تومن ،پرونده مهریه شم مختومه سده چون شوهرش عدم تمکین زده براش 

منم نمیگم مطلقه گناهکاره ولی من خودم هم تو خانواده خودم هم شوهرم طلاق داریم ۹۹ درصد مشکل از مرده زن ...

خریت محض کردم... فکر کردم چون کارمند نفته ،چون یه قیافه ای داره آدمه. خودش و‌خونوادشم چنان خودشونو مظلوم گرفته بودن ،هرکی میدید میگفت چه کار خیری کردی خدا اینا رو برات فرستاده.

نه که فکر کنی من از اون پایین تر بودم.

اتفاقا قیافه و ظاهرم از اون خیلی سر تر بود.

فوق لیسانس داشتم ،کارمند شرکتی بودم، مادرم سال 98، واسم 500 میلیون جهیزیه خرید کلی به خودشون سختی و قرض و بدهی دادن تا برا من جهیزیه آبرومند تهیه کنه، 350 گرم طلا با خودم بردم خونه اون بی لیاقت. از لحاظ سطح فرهنگ و تحصیلاتم ما خیلی بالاتر از اون و خونوادش بودیم. اما آنقدر باهاشون خاکی برخورد کردیم، که هار شدن. میگن کسی که از خودت پایین تره ،از روی عقده انقد تحقیر و خارت می‌کنه که تو رو هم سطح خودش پایین بیاره، دروغ نگفتن

اتفاقا همینا اشتباهم بود . طرف هوا برش داشت فکر کرد کیه که من و خونوادم اینجوری بهش حرمت میذاریم و خدمت بهش میکنیم.

اموالشو که قبل از اختلافاتمون با نقشه انتقال داده بود به خانوادش. چندتا پیام بالاتر نوشتم مفصل

حقوقشم با وام و قسط سوری انقد دریافتی رو‌ پایین آورده کرده 15 میلیون

خداروشکر که پاره تنت پیشتهمن باید این جهنمو بخاطر دخترم تحمل کنم چون مدام تهدیدم میکنه ازت میگیرمفقط ...

خدا کمکت کنه 

منم همش استرس 7 سالگی دختر مو دارم. اونم منو تهدید می‌کنه همش

شب و روز ندارم

اصلا هم در قبال مهریه حاضر نیست حضانت بهم بده

بخدا خیلی حالم بد شد از مظلومیت خودتو دخترت اشکم در اومد خدا ذلیلش کنه انشالله خودشو خونوادش ذلیل بش ...

فداتشم عزیزم. ببخشید باعث ناراحتیت شدم

امیدوارم هیچوقت درک نکنی حرفامو