2777
2789
عنوان

شوهرمو واگذار میکنم به خدا الهی هرچی داره خرج دوا درمونش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 13028 بازدید | 296 پست
خدا کمکت کنه. از تهمت ک نترس اگه برونی ننه حرومزاده شوعرم چ تهمت‌های ناموسی ب من میزنه کلا پارانویید ...

ممنونم

تهمت که زدن همه جوره هم زدن هم دزدی هم ناموسی

این اقدام عملی هم کرده... منظورم اجیر کردن و ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی برات ناراحت شدم

ولی آخه چرا بدون تحقیق با مرد مطلقه ازدواج کردی؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

حالم بد شد بقران ناخودآگاه منم از ته دل نفرین کردم خودشو مادر خواهر عنترشو

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

ببخشید عزیزم ی سوال؟ شما الان جدا شدید؟

یا صرفا از خونه رفته؟

قربون عدالت خدا بشم.. چرا پس نشون نمیده ، یه عده بتمرگن سر جاشون😕

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بیشتر ببینید
خیلی برات ناراحت شدمولی آخه چرا بدون تحقیق با مرد مطلقه ازدواج کردی؟

عزیزدلم من با این دیدگاه باهاش ازدواج کردم که هرکی مطلقه باشه که گناهکار نیست... الان من خودمم در شرفم که مطلقه بشم.

اما اشتباهم اینجا بود چون طلاق قبلیش 10 سال قبل بود و دیگه دسترسی به همسر قبلیش نداشتم و آدرس و تلفنش عوض شده بود ، دیگه به تحقیقات محل زندگی و محل کار اکتفا کردم.

و غافل از اینکه نمی‌دونستم شخصیت آدما توی اجتماع 180 درجه متفاوتنه با محیط خانواده

حالم بد شد بقران ناخودآگاه منم از ته دل نفرین کردم خودشو مادر خواهر عنترشو

خدا از دهنت بشنوه. 

بدون نفرینت ناحق نیست. اگه بشینم و از بلاهایی که سرم آوردن بگن، دل سنگ آب میشه. کاش اینجا قابلیت ارسال وویس داشت

کارایی کرده که از انسان و انسانیت به دوره.

دیگه یه نمونش اینکه من اگه برم توی خونه ش، امنیت جانی و ناموسی ندارم. کارایی کرده که هم جون هم آبروم در خطره. تا تهش رو برو امیدوارم متوجه بشی

نمیتونی تمام حق حقوقتو بذل کنی جدا شی؟

من در قبال حضانت حاضر شدم همشو ببخشم. ولی برا زجر دادن من قبول نکرد.

مهریه من دو سال یه سکه واسش فشار مالی ایجاد نمیکنه که بخواد ازش راحت شه