2777
2789
عنوان

پسرم تب داره تورو ب خداقسم بیایدرمادرای باتجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 69 پست
عزیز من یه چیزی بگم البته هر تب رو نمیشه یه دلیل دونست ولی اتفاقا پسر منم یک سالشه سه شنبه تب کرد تا ...

وای اره اینم چشاش قرمز تب دار بیحال بلند میشه میفته 

حالادونه قرمزو تمیدونم زد یا ن 

رزئولاچیه ؟؟؟ چیکارش کنم توروخدا 

استا میدم نمیخورههه 

من دیروز امروز یعنی فردا خوب میش؟؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
ن فقط سرفه میزنه استا میدم بالاامیاره خداکمکم کنههه دارم گریه میکنم

استرس نداشته باش پسر منم همینطوری شد

شیاف بذار براش

قطره ی سدیم کلراید بینی براش یه کم بریز 

در حد تحملس بهش مایعات بده بدنش کم اب نشه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیز من یه چیزی بگم البته هر تب رو نمیشه یه دلیل دونست ولی اتفاقا پسر منم یک سالشه سه شنبه تب کرد تا ...

س تا پنج روز😳😳😳😳😳

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
۳۷ که تب نیست

خطرناک نیست ینی؟؟

یعنی تبش تا ۴۰رفته؟

۳۷ نیم بود میگفت چیزی نیست خب گفتم چتد درجه مونده لره ۴۰ خب ۴۰ هم خطرناکه

یه اشتباه بزرگی ک شما کردی اینه تب سنج ندارییعنی عملا نمیفهمی تب بچه چقدرهایا مثلا رو ۳۷ و نیم ۵ ساع ...

مرسی عزیزم چشممم

دستت چرب کن خیلی کم و بزن ب شیاف ک نرم بشه و تیز نباشه و آروم بگذار پشتش

یاخدا چشم

وای اره اینم چشاش قرمز تب دار بیحال بلند میشه میفته حالادونه قرمزو تمیدونم زد یا ن رزئولاچیه ؟؟؟ چیک ...

نمیدونم پسر من تازه امروز یکم بهتر شده و بازی میکنه اونم نهزیاد خوراکم هیچ نمیخوره پاشویش کن مراقب تبش باش 

منکه خودم ب شخصه تبش پایین نمیومد با قطره 

قرص استا مینوفن ساده رو به چهار قسمت تقسسیم کردم یک چهارمش رو انداختم داخل شیشه شیر خشک بچم تا حل شد و خورد تبش سریع افت کرد بین بچه هاشایعه تبش ک میاد پایین دونه میزنه اگ رزئولا باشه اگ دیدی دونه زد رزئولاس مطمن باش 

دکترب من یه شربت سیتریزین داد یه پماد کالامین واسه دونه ها و قطره استامینوفن دیگ هیچ 

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦
مرسی عزیزم چشممم

نگران نباش❤️❤️❤️

پاشو بذار اب ولرم

و حتما بیدار نگهش دار

نذار بخوابه تا زمانی ک خیالت راحت نشده ک تب نداره

شربت رو دوباره به هر طریقی شده امتحان کن

شیاف هم اگر میذاری برای کودک باید باشه و وقتی خوابه

هرگز وقتی بیداره نذار تو ذهنش تصویر بدی میوفته

دیدی نمیتونی کنترل کنی استرس داری

ببر درمانگاه

خیالت راحت شه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

نمیدونم پسر من تازه امروز یکم بهتر شده و بازی میکنه اونم نهزیاد خوراکم هیچ نمیخوره پاشویش کن مراقب ت ...

استا بریزم توی شیر فاسد نمیش؟ این میخوره بالامیاره مجبورم توی شیر حل کنم 

۳۷و نیم چیزی نیست با استا میاد پایین

مشکل اینجاست استا میخوره بالامیاره 

نگران نباش❤️❤️❤️پاشو بذار اب ولرمو حتما بیدار نگهش دارنذار بخوابه تا زمانی ک خیالت راحت نشده ک تب ند ...

ممنون عزیزم مرسی ایشالاهیچ وقت بدنبینی

استا بریزم توی شیر فاسد نمیش؟ این میخوره بالامیاره مجبورم توی شیر حل کنم

نه شیر خشکیه داغ نباشه فقط 

بعدم اینک همون قطره هم میتونی بریزی منم پسرم رازو نمخوره همینکارو میکنم بعدم تبش چک کن اگ بالا نیس الکی دارو ندی

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦