2777
2789
عنوان

پسرم تب داره تورو ب خداقسم بیایدرمادرای باتجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 69 پست
شیاف کودکان و از سرو تهش با چاقو بکش کوچیک ترش کن. سرشو یکم تیز و کن روغن بزن ک چرب باش بعد بهش بزن

الان زدم براش

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دور مچ دست و پاش پارچه مرطوب ببند مث مچ بند

۰چشم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
عه ممنون چشمم ایشالابچه هات هیچ وقت مریض نشن

خواهش میکنم عزیزم. همچنین

بچه همینه دیگه مریض میشه، باید صبور باشیم میگذره

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

وای 🤧

ایشاالاه که خوب میشه نگران نباش. وقتی بزرگ شد بش بگو ببین پسرم هر بار تب میکردی به هزار در میزدم که خوب شی .اگه گف مدرک بیار .بش بگو برو نی نی سایت اونجا میبینی🥲🥲 ایشاالله که بهتر بشه🤲🤲🤲🥲

ایشاالاه که خوب میشه نگران نباش. وقتی بزرگ شد بش بگو ببین پسرم هر بار تب میکردی به هزار در میزدم که ...

🥲🥲 اخی دلم گرفت از حرفت 

مرسی🥰

ایشاالاه که خوب میشه نگران نباش. وقتی بزرگ شد بش بگو ببین پسرم هر بار تب میکردی به هزار در میزدم که ...

میش تایپکای راجب شوهرم گفتم بخونی نظر بدی شما مردی میدونی باید چ کنم اگ خوب شدنی هست ببخشیدا 

نه اصلا اگه بالای سی و نه رسید سعی کن با تب بر و پاشویه پایین بیاری

ممنون