2777
2789

سلام من پسرم یک سال یک ماهش دیشب تب داشت بردم دکتر ی امپول زد همیشه امپول نیزدن تبش قطع میشد 

حالا تاعصریخوب بود بازی میکرد تا دو س ساعت پیش دیدم باز تبش بالا رفت بردم دگ امپول نزدن دارو داد ک اصلا ربطی ب تبش ندار 

حالابیحال همش میفته نمیتونه راه بره چشاش قرمز 

لباس لختی تمش کلا دورش خنک دگ نمبدونم چیکارکنم شیاف دارم میترسم بزارم براش چطوربزارم؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب الان تبش چنده؟؟؟

ایا این عدد تب ثابته

یا هی داره میبره بالا و از کنترلت کامل خارج شده

و داروهای تب بر مثل استامیوفن رو سر وقت شما دادید امروز؟

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

شنیدم اب نمک‌و اب ولرم بزار پاش رو داخلش بزارمادر نیستم فقط شنیدم برای بزرگ سالانبچه رو نمیدونم مبشه ...

مرسی عزیزم الان امتحان میکنم ابه دگ صررندار

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
پیاز رنده کن بزار کف پاش دیگه جوراب بپوشش

مرسییی

شیاف و بذار خب آروم باش ب اورژانس زنگ بزن راهنماییت میکنن نگران نباش

خیلی گتاه دار نمیتونه حتی راه کنه میفتهه دلم میسوزهه نمیدونم چراانقدر طول کشید این تب.شیاف چطورمیزارن