2777
2789
عنوان

کنکوریااا

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 55 پست
من چیز خاصی نبود که حذف کنم اصلا نخونم ولی چیزایی که خوندمو نمیتونم درست تست بزنم هعی خدا تستش خیلی ...

ریاضی همینش بده🤦🏻‍♀️من استرس بقیه درسام دارم ولی ریاضی یه جور بدی از خودم ناامیدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مرسی از راهنماییت

ببین ریاضی ماهیتش همینه حال به هم زن و سخته ، بخدا برای همه سخته ، حداقل اولش سخت بوده ، اگه یه نفر رو میبینی بگه ریاضی اسونه یا خوب میزنه ازمونا رو شک نکن خودش رو کشته ، در حد مرگ ، اینو بهت اطمینان میدم 

بعد بخدا من وضعم از تو هم بد تر بود موقع دی حس میکردم قراره زیر ده بشم

کمر همت بستم پشت سر هم میخوندم با استراحت های ریز ریز 

ولی ته دلم میگفتم این تلاشای من بیهوده و پوچه 

اصلا انگیزه تلاش نداشتم فقط خودمو بستم و خوندم 

به نظرم در حد درسنامه سریع یه فصل رو بخون  و برو تست سخت ازش حل کن ، بزار اشکت در بیاد 

بخدا من با ریاضی گریه میکردم 

فرشو چنگ میزدم 

با کمال نا باوری ریاضی ماز که همیشه منفی بود 45 زدم اون دفعه رتبه یک ماز 90 زده بود بخدا 

تازه من عقب بودم 

اینم در نظر بگیر

خیلی جا مونده داشتم 

و فاقد حتی یک درصد هوش ریاضی 

حالا تو 2 درصد هم هوش ریاضی داشته باشی کافیه برات 

و اینکه بخدا تو هی 4 تا مبحث هم بخونی عالی ببندی با تست سخت کم کم کم کم کم 30 درصد میزنی الان نباید هیجانی تصمیم بگیری 

از فصل های خیلی مهم شروع کن و فول شو 

وقت اضافه اوردی همشو بخون 

خودکشی کن این مدت تا بعدا راحت باشی 

تست های ریاضی کنکور خیلی سخته خیلی زیاد ولی این سختی برای همس 

تو هم شبیه بقیه ای و بقیه هم شبیه تو ، برای همه سخته ولی اگه میانگین ریاضی منفی 10 باشه تو مثبت 10 بزنی قبولی !!!!!!!!!

امیدوارم حرفام کمکت کرده باشه 

خدا شاهده من وضعم داغونه 

زمین رو میخام خالی بزارم کامل 

حتی نصف یه فصل هم بلد نیستم 

ولی الان وقت فکر کردن نیست 

الان فکر همه مشغوله و همه میزنن تو سر خودشون 

من خودم نمونه درس میخونم و کامل با بچه های تیزهوشان در ارتباطم 

اصلا وضعشون رضایت بخش نیست 

نمیدونم دیگه.....

ازمونا پر تقلب 

کلی میخونی 

تراز افتضاح 

میری کنکور میدی سر میشی چون تقلب نکردی و نتیجه تلاشت بوده...