2777
2789
عنوان

بنظرتون هشت میلیون زیاده واسه سه تا بچه هام خرید کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 115 پست
حدودا نفری ۲ونیم خرج کردیعالیه

آره بنظر خودمم خوب بوده

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رزق با خرید فرو میریزه حدیثه نمیگم ولخرجی کنه ادم ولی میگم حس خوب خریدتونو خراب نکن  حالا که خرج شده ذیگه به هیچی فکر نکن جز لذتش پول جاش پر میشه خدابرکت میده خداروشکر جاب خوبی خرج ضده

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
جدی ؟ خداروشکر . نگران بودم زیاد خرج کردم

عزیزم مدیریت مالی شما حرف نداره. 👌

امیدوارم به خوبی و خوشی و سلامتی بپوشید و کیف کنید و خوش باشید. 🌹

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

خدایی خیلی خوب خریدی هشت ملیون اینا رو ! 

خانومم واسه خودش چادر و مانتو و کیف و کفش و .. خریده شده ۱۳ ملیون 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بیشتر ببینید

خدا رو شکر که خریدی و شرمنده بچه ها نشدی عزیزم 

بعضیامون حتی خوراکی دلخواه بچه ها رو هم نمیتونیم یخریم 

خدا به شوهرت زور و قوت بده خاهر

الهی بقیه خرید هاتو هم انجام میدی گلی

عالیه به خوشی و سلامتی استفاده کنید 

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک
بیشتر ببینید

الان اگر بگن زياده چيكار ميكني؟ معمولا اين چيزا رو قبلش ميپرسن: اينقدر بودجه گذاشتم براي اينا، خوبه؟ 

بعد من يه سئوال دارم، منظورت از "شوهرم كارگره" دقيقا چيه؟؟ چطوري مي رسونيد حقوقش حدودا چقدره؟ بخصوص با سه تا بچه، با برنامه ٣ تا آورديد يا خداخواسته بودن؟ خودتون خونه داريد؟ تهران هستيد؟

الان اگر بگن زياده چيكار ميكني؟ معمولا اين چيزا رو قبلش ميپرسن: اينقدر بودجه گذاشتم براي اينا، خوبه؟ ...

بابای منم کارگره ۴ نفر تو تهران

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖