2777
2789
عنوان

بنظرتون هشت میلیون زیاده واسه سه تا بچه هام خرید کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2020 بازدید | 115 پست
کارگر منظورتون مثلا استخدام رسمی توی ایران خودرویی جایی؟ با بیمه و همه چی؟ فقط پدرتون کار میکنه؟ با ...

کارگر نقاش ساختمان

خونه خودمونه ولی هیچی برامون نمی مونه

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخ رفتم چها راه رسولی زاهدان ،هر وقتی مسیرم بخوره سیستان بلوچستان قطعا چهار راه میرم و کلی پارچه و ...

واقعا قیمت هاش انقدر ارزونن ؟ لباس شیک و امروزی داره ؟

من که نمیام ، چون بخوام تا اونجا بیام کرایه رفت و برگشتم سر از ده پونزده میلیون درمیاره . 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
بیشتر ببینید
رزق با خرید فرو میریزه حدیثه نمیگم ولخرجی کنه ادم ولی میگم حس خوب خریدتونو خراب نکن حالا که خرج شده ...

رزق با خرید فرو میریزه ، یعنی رزق با خرید از بین میره ؟ من اینجوری متوجه شدم . چرا آخه ؟

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
بیشتر ببینید
خیلی خوب خریدی دختر مبارکشون باشه

ممنون عزیزم 

بیشتر ببینید
واقعا قیمت هاش انقدر ارزونن ؟ لباس شیک و امروزی داره ؟من که نمیام ، چون بخوام تا اونجا بیام کرایه رف ...

بله خوبه مستقیم از دبی میارن و کلی پارچه و .. قاچاق میارن ( شغل دیگه ای نیس اونجاها, بیکاری زیاده و جوونم زیاد داره اون استان) منم هر موقع گذرم افتاد ممکنه هر چند سالی برم ،اما چند وقت قبل اونجا بودمو رفتم 

رزق با خرید فرو میریزه ، یعنی رزق با خرید از بین میره ؟ من اینجوری متوجه شدم . چرا آخه ؟

اشتباه متوجه شدی گلم 

رزق به خرید بیشتر میشه ینی جاش زودی پر میشه 

من به شدت به این حدیث اعتقاد دارم نکه ولخرجی کنی نه ینی اونی که میخری و دائم دل دل نکنی و حس و انرژی خوب داشته باشی

اشتباه متوجه شدی گلم رزق به خرید بیشتر میشه ینی جاش زودی پر میشه من به شدت به این حدیث اعتقاد دارم ن ...

مرسی گلم از توضیحاتت . ذخیره کردم .

بیشتر ببینید