2777
2789
عنوان

دختربیست و هفت ساله و اقای چهل ودوساله

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 35 پست
ب نظرت داف ها اهل زندگی میشن؟خودم مذهبی نیستما در کل میگم؟طرف داییمه و ازدواج قبلیشو بهم زده،همسرقبل ...

اگه دافه که با توجه به اختلاف سنی، هدفش چیز دیگه ای هست و به هیچ عنوان مناسب ازدواج نیست. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ب نظرت داف ها اهل زندگی میشن؟خودم مذهبی نیستما در کل میگم؟طرف داییمه و ازدواج قبلیشو بهم زده،همسرقبل ...

اگه خب ظاهرشون هم به هم نمیخوره که هیچی

نه فکر نکنم کیس مناسبی باشه برای داییت چون حس میکنم دیگه مرد جاافتاده ایه و احتمالن حوصله لوس بازی و اینا نداره 

دوستی باازدواج چ فرقی داره

چون من کلا با دوستی مخالفم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

من میگم یک مدت با هم برن و بیان حداقل ۶ ماه چون بعد ۶ ماه کسی بخواد نقش بازی کنه بر ملا میشه یا نقص ها و توانایی های همو میبینن و بهتر میتونن تصمیم بگیرن

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بیشتر ببینید

دهه شصتی ها با 70 و 80 خیلی متفاوتن

همسر من 41 سالشه

عروسمون 26 سالشه

همسرم اصلا از رفتار و اخلاقش خوشش نمیاد 

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 58کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم(رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم هدف 5: 62کیلوگرم  هدف 6: 60کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بیشتر ببینید
من میگم یک مدت با هم برن و بیان حداقل ۶ ماه چون بعد ۶ ماه کسی بخواد نقش بازی کنه بر ملا میشه یا نقص ...

۷ماهه باهمن انگار،تازه قبل ازاین ک از زنش جدا بشه بااین بوده☹

۷ماهه باهمن انگار،تازه قبل ازاین ک از زنش جدا بشه بااین بوده☹

خب پس 

الان با توجه به این دوره آشنایی دیگه تصمیم نهایی با خودشونه 

امیدوارم هر چی براشوندبهتره همون رخ بده

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بیشتر ببینید

اصلااااا یارو تا این سن رفته دوراشو زده عشق حال حالا سر میانسالی اومده سراغ دختر دهه بیست سالگی ؟؟؟ هه مردک خوش اشتها نزار کسی که دهه بیست و سی رو عشق حال کرده بیاد تو چهل سالگی خودشو پیش تو بازنشسته کنه

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه