2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین یک سری چیزا تو این اختلاف سن ها هست که اگه بین دونفر حل بشه مشکلی رخ نمیده باید فقط دو طرف با چیرایی که برای هم شرط میزارن پایبند بمونن همین 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بیشتر ببینید
موافق نیستم خوب نیست اولش خوشحالن بعد هر دو پشیمون میشن هر کدوم با دلایل درست خودشون(بله می‌دونم است ...

طرف داییمه و ازدواج قبلیشو بهم زده،همسرقبلیش ۳سال اختلاف سنی داشتن

خیر

آقایون چه راحتن واسه خودشون، تو سن بالا هم با سن پایینا مراوده میکنن و چه راحت یه عده قبول میکنن

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

خیرآقایون چه راحتن واسه خودشون، تو سن بالا هم با سن پایینا مراوده میکنن و چه راحت یه عده قبول میکنن

طرف داییمه و ازدواج قبلیشو بهم زده،همسرقبلیش ۳سال اختلاف سنی داشتن و کارمندهم بود ظاهرشم خوب بود اما این دافه اصلا اهل زندگی هم نمیتونه باشه

اگه هر دو مجردن و آقاهه شغل و خونه و زندگی داره والبته دختره هم درست و حسابی باشه، برای ازدواج مناسبه ولی برای دوستی به هيیییچچچچچ وجه

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

خب میتونن آشنا بشن صحبت کنن بیشتر متوجه میشن که دنیای همدیگرو درک میکنن یا نه...

ب نظرت داف ها اهل زندگی میشن؟خودم مذهبی نیستما در کل میگم؟طرف داییمه و ازدواج قبلیشو بهم زده،همسرقبلیش ۳سال اختلاف سنی داشتن

ب نظرت۱۵سال زیاده؟

نه اصلا مسئله سن نیست 

دو طرف باید یک چیزایی قبل ورود به رابطه به اصطلاح سنگ هاشون وا بچینن 

مثلا اگه اقا تو اون سن هنوز شیطون و اهل مهمونی باشه قطعا دختر ضربه نمیخوره اگه خودشم برونگرا باشه یا برعکس اگه هر دو درونگرا باشن 

ولی اگه یکیشون مثلا اقا حوصله مهمونی شلوعی نداشته باشه دختره اهل مهمونی باشه مشکل رخ میده

این فقط یک. مثال بود وگرنه تو عشق سن و سال اهمیت نداره تو این روزگار

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بیشتر ببینید