2777
2789
عنوان

حالم از همه شون به هم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 29 پست
منم دم ب دقیقه شوهرم خونه مامانشه نوبت من ک میشه میشه چندماه ی بار منم دیگه حرص نمی‌خورم با اینکه دل ...

بیچاره مامانامون با این دومادای تحفه ای که نصیبشون شده

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

بیچاره مامانامون با این دومادای تحفه ای که نصیبشون شده

همین ک تو زندگی کنی بچه هاتو بزرگ کنی 

مشکل نداشته باشی 

واسه اونا آرامش خاطره 

اما قهر کنی طلاق بگیری میشی مایه عذاب

خودم سرم امده 

پس حساس نباش 

فقطططططط ی همراه باش 

دغدغت فقط بزرگ کردن بچه هات و خودت باشه همین 

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسرم روشنی چشمان منی....بهترین هدیه از جانب یزدان منی خدایا دامن همه رو سبز کن ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو رو خدا؟اتفاقا امروز سر نماز صبح به خدا گلایه میکردمگفتم من نخاستم برم پیش دعانویس و از بنده ت کمک ...

اره عزیزم مطمئن باش خدا بزرگه باید طوری باشه که صداش ب گوشت برسه وقتی من جارومیکشیدم باز نمیکردم بیشتر موقع گردگیری و اشپزی و ظرف شستن یا وقتی ک میخواستم یکم دراز بکشم

حق داری عزیزم بابای منم همینه هیچوقت تنها جایی نرفتیم همش مادربزرگ پدربزرگم دنبالمونن

یا خدااااا

کاش بچه های من اینطور نشن

اره عزیزم مطمئن باش خدا بزرگه باید طوری باشه که صداش ب گوشت برسه وقتی من جارومیکشیدم باز نمیکردم بیش ...

قطع و وصل کنیم وسطش چی؟

چون من دوتا بچه کوچیک دارم و کنار اونا همه ش گوش بدم نمیشه

اشکال نداره عزیزم قطع کن از هرکجا ک مونده یادت باشه بقیشو از همونجا بزار گوش بده

مرسی ازت عزیزم

دو روزه دارم گوش میدم و به خدا اغراق نباشه دو روزه حس میکنم خیلی همه چی بهتر شده

خیلی از ماها همینیم منو شوهرم هر وقت سر فتنه های مادرش دعوامون میشد و من قهر میکردم برای اینکه آبروی ...

دقیقا دعوای ما هم بیشتر بخاطر مادرشوهر و خواهرشوهرای عوضیمه.من نمی‌ذارم اونا چیزی بفهمن از دعواهامون مگر اینکه چی بشه بفهمن.اونام آرزوشون اینه من وشوهرم دعوا کنیم بگن اونا مستقلن ما باهاشون کاری نداریم خودشون مشکل دارن.

خدا لعنت کنه خونواده هاشونو.وقتی یه مرد عقل نداره که الویت اولش باید زن وبچه های خودش باشه بایدحداقل خونوادش سرعقل بیارنش. اونا باید عاقلانه رفتار کنن به پسرشون بگن نه تو دیگه خونواده داری برو با اونا خوش باش.اما متاسفانه این مدل خونواده ها دوس دارن عروس رو زجرکش کنن

خدا لعنت کنه خونواده هاشونو.وقتی یه مرد عقل نداره که الویت اولش باید زن وبچه های خودش باشه بایدحداقل ...

کاملا موافقم

بدتر آتیش ببار معرکه میشن

بچه هات رو کم کم بفرست سراغش 

بیشتر مردا درمقابل بچه هاشون بی دفاعن و فوری هرجی بگن قبول میکنن

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
بچه هات رو کم کم بفرست سراغش بیشتر مردا درمقابل بچه هاشون بی دفاعن و فوری هرجی بگن قبول میکنن

برا من در مقابل خونوادش اینطوره

محاله بتونه نه بیاره

من جای تو بودم منم حسابش نمیکردم میرفتم خونه مامانم با بچه‌ام وقت میگزروندم میگفت دعوت کرده نمی‌رفتم والا یکی از دوستام 6 ماه این کارو کرد شوهره به غلط کردن افتاد دائم یا خونه خواهراش بود یا خونه مامانش هر جام شوهره میخواست بره نمی‌رفت یا میرفت می‌شست یه گوشه سرشو می‌کرد تو گوشی میگفت سر سفره حتی غذا هم نمی‌خرد اینقد به شوهره کم محلی کرد تا آدم شد یادمه میخواستن برن مشهد این نرفت شوهر و با مامانش راهی کرد بعد جالبیش اینه اصلا دعوا نمی‌کرد خیلی خونسرد لحظه آخر میگفت نمیام خودتون برید 

من جای تو بودم منم حسابش نمیکردم میرفتم خونه مامانم با بچه‌ام وقت میگزروندم میگفت دعوت کرده نمی‌رفتم ...

خوبه که خونسرد بوده دیگه

من متاسفانه فورا جوش میارم و کار میکشه به دعوا