arekhodamam مدیر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 72 عنوان خانمایی که آشپزی خوبی دارن بیان | مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 85 پست اینطوری گفتم که هرکسی نیاد شما اگه یه مردی رو دوست داشتید و بعد یه مدت دارن میان خاستگاریتونو بهتون قبلا تجاوز شده بودبه طرف میگفتین یا نه ... 1403/12/25 | 02:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_رز_سفید_ عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 752 عرضه شو ندارم با کی برم چیکار کنم فقط نشستم گوشه خونه شب تا صبح فکر میکنم خودت برویعنی چی عرضشو ندارمعرضه اینو داری دست به دست کنی بشینی تو خونهبرو برای ایندت برای زندگیت تلاش کن و به خدا بسپار قطعا کمکت میکنه و نمیفهمه آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه
arekhodamam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 72 دکتر اگه معاینه کنه میفهمه که ترمیمی هست و تو برگه مینویسه ترمیمیولی اگه دکتر معاینه نکنه نخیر نمیف ... نه خودش منطورم بوددر نهایت همون میگم دیگه تهش چیهرفتنه
گندمک۱۲۳۴ عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 16094 عرضه شو ندارم با کی برم چیکار کنم فقط نشستم گوشه خونه شب تا صبح فکر میکنم برو پیش دکتر زنان بگو این اتفاق برام افتاده و میخوام ترمیم کنم خودش راهنمایی میکنه
arekhodamam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 72 برو پیش دکتر زنان بگو این اتفاق برام افتاده و میخوام ترمیم کنم خودش راهنمایی میکنه چقد باید هزینه کنم اگه ترمیم کردم فهمید چی
گندمک۱۲۳۴ عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 16094 والا من ۱۷ سال پیش عقد کردم با همسرم دوست بودم قبل عقد بهش گفتم بریم دکتر ولی خودش گفت اصلا برام اهمیت نداره این قضیه و گذشتت اصلا برام مهم نیست
arekhodamam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 72 خودت برویعنی چی عرضشو ندارمعرضه اینو داری دست به دست کنی بشینی تو خونهبرو برای ایندت برای زندگیت تلا ... 😖😖
گندمک۱۲۳۴ عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 16094 چقد باید هزینه کنم اگه ترمیم کردم فهمید چی هزینشو نمیدونم خودش میگه ترمیم کنی اصلااا متوجه نمیشه
shinoo_737 عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 1015 نه اصلا هیچ کس فقط دوستم چقدر شناخت داري ازش ؟ادم مستقلي هست از نظر فكري ؟تو اين تايمي ك ميشناسيش بنظرت اگر بگي برخوردش چطوريه ؟اما بازم بنظر من نگي بهتره بالاتر گفتن ك ترميم كن اين خيلي بهتر از گفتنه یا میبریم یا می اموزیم هیچ باختی وجود ندارد .....
arekhodamam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 72 چقدر شناخت داري ازش ؟ادم مستقلي هست از نظر فكري ؟تو اين تايمي ك ميشناسيش بنظرت اگر بگي برخوردش چطوري ... از ترمیم میترسم ببین شناخت زمانی اگه بگی سالهاست اما عمقی خیلی کم چون اختلاف سنیمونم زیاده یکم مرموزه اما سنتی طور فکر میکنه روشن فکر نیست
shinoo_737 عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 1015 از ترمیم میترسم ببین شناخت زمانی اگه بگی سالهاست اما عمقی خیلی کم چون اختلاف سنیمونم زیاده یکم مرموز ... پس اصلا نبايد بگي ببين اختلاف سني خيلي شرطه بعد ها ب مشكل ميخوري ترميمم ترس نداره غير پزشك كسي متوجه نميشه شما فقط نبايد اون برگه بكارتو بگيري یا میبریم یا می اموزیم هیچ باختی وجود ندارد .....
ddagon عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 678 خب چیکار کمم باهاش صحبت کن اگه مشکلی نداشته باشه که باهات زندگی میکنه ولی نگی بعدا بفهمه خیلی ابرو ریزی میشه حتما صحبت کن باهاش