2777
2789
عنوان

اولین عیدی عروس داماد

351 بازدید | 41 پست

کسایی که تازه ازدواج  کردین میشه راهنمایی کنین واستون چیا اوردن و چیا بردین؟طلا واس دختر حتما میارن ؟

و اینکه لباسارو باهم انتخاب کردین یا به سلیقه خودشون؟

واس من فعلا نیاوردن سه شنبه چهارشنبه بیارن واس ما میفته وفات ها نمیتونیم ببریم 

چیکار کنم بنظرتون 

همون وفاتارو ببریم یا نگه داریم بعد عید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اگه به وفات ها میفته وقتی براتون عیدی آوردن همون موقع بگذارید جلوشون که ببرن یا همون روز برید و براشون عیدی برگردون کنید. ما رسم عیدی آنچنانی برای. داماد نداشتیم در حد لباس و ادکلن ومیوه و یه ظرف آجیل. یه خنچه شیرینی. البته ما سکه پارسیان گذاشتیم که مادرشوهرم اینا خوردنش و دیگه پس ندادن بعد عروسی. اونام با من یه مانتو شلوار آوردن کیف و کفش. یه ظرف آجیل که نصفشو با انواع نخودچی رنگی پر کرده بودن. 

ما رسم عیدی برا داماد رو نداریم ولی برا زن داداشم طلابردیم 

شکلات و نبات و کله قند 

یه سرویس قابلمه با یه بخارشوی و یه سوفله 

لباسام از قبل با داداشم خریده بودن خونه داداشم بود 

.خونه مجردی داره داداشم.ما رفتیم تزئینشون کردیم 

سمت ما بیشتر چندتیکه از جهاز میبرن طلا رسم صددرصدی نیست که بگم حتما باید باشه

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

من ندیدم تا حالا برای داماد عیدی ببرن فقط برای عروس میبرن

منم

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

ما خودمون رفتیم پسند کردیم و خریدیم خونواده ها فقط زحمت آوردنشو کشیدن ، برا من لباس مجلسی و بیرونی و خونگی و کیفرو کفش و روسری گرفته بودیم که همراهش میوه و آحیل و شیرینی و دو تا النگو هم بود و البته ما یه رسم داریم که مواد خام مثل برنج و روغن و مرغ و ماهی و گوشت هم خونواده پسر میاره ، در مقابل برا داماد طبق سلیقه خودش حالا پیراهن و شلوار و کت و کفش میگیریم و همراه با مخلفات میبریم و نکته اصلی اینجاست که یه سری غذا هم پخته میشه و تزیین میشه و به خونه مادرشوعر میفرستیم 

ما رسم عیدی برا داماد رو نداریم ولی برا زن داداشم طلابردیم شکلات و نبات و کله قند یه سرویس قابلمه با ...

رسم ما جهیزیه کلا با دختره به جز جاکفشی و تلویزیون و میزش و فرشای اتاقا بقیه رو دختر میخره 

من خریدم میدونن جهیزیم کامله

من نمیدونستم طلا میارن دیروز فامیلا گفتن بعدشم تو چند تا تاپیکا دیدم الان نگرانم اگ نیارن جلو خانوادم خیلی زشت میشه 

نمیخوام هم از نامزدم بپرسم فقط دارم استرس می کشم 

اگه نیارن خیلی بد میشه واس عقدم  پدرمادرش هدیه ندادن  گفتن همون سرویس کمک کردیم 

زیر لفظی ام ندادن گفتن یادمون رفته 

مناسبتا هم فقط واس قربان یه اویز گردنی ظریف اوردن 

اگ نیارن بنظرتون ب نامزدم بگم ک ما رسمشو داشتیم 

نه اگه به وفات ها میفته وقتی براتون عیدی آوردن همون موقع بگذارید جلوشون که ببرن یا همون روز برید و ب ...

همون موقع ک نمیشه چون کلی تدارکات سفره هفت سین دیدم واسشون ببریم

من ندیدم تا حالا برای داماد عیدی ببرن فقط برای عروس میبرن

نه طرف ما متاسفانه همه چی برابریه 

یلدا دوطرف میبره 

قربان پسر میاره عوضش غدیر دختر میبره 

عیدهم دوطرف 

برای من میارن یکی دو روز دیگه لباس و کفش و... با همسرم رفتم خریدیمبقیه وسیله هارم خودشون میخرن میارن

خودشون گفتن بریم خرید یا شما گفتی ؟

ب من گفتن برین واس عید خرید منم گفتم باشه هروقت بگین 

خبری نشد خودشون گرفتن 🙄