2777
2789
عنوان

عروس هلندیم پاش بالای در گیر کرد زخم شده خون میاد کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 83 پست
خیلی دیدم گداشتن بیششون خوابیده یا وقتی خوابیدن اون بیرون قفس بوده یهو اومده مونده زیرشون مراقب باش ...

نه عزیزم اصلا موقع خواب ازاد نمیذارمش نمیره توقفس ولی من به زور میذارمش سرجاش روشم یه پتو میندازم که بیرون نیاد تاصبح اونجوری هم وابستگیش بیشتر میشه هم میترسم لهش کنم

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
واسه من ازبس وابستس جفت نخورد حالا دوباره براش جفت میارم شاید جور شدن به قفسم عادت کرد راحت شدم

منم برم ببینم دیوار جوجش چنده چند روزه باید باشه دستی بشه ؟ راستی  میددنی از کجا بفههمم جوجه نر یا مداده

تو نمازشب دعام میکنید.برای🌱شفا🌱من یه💫حمد💫میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه عزیزم اصلا موقع خواب ازاد نمیذارمش نمیره توقفس ولی من به زور میذارمش سرجاش روشم یه پتو میندازم که ...

دقیقاا مگه در قفسش قفل نداره 

نه عزیزم اصلا موقع خواب ازاد نمیذارمش نمیره توقفس ولی من به زور میذارمش سرجاش روشم یه پتو میندازم که ...

اره باید خیییییلی مراقب بود گناه دارن من یکی از فنچ هام بچه بود اب زیاد ریختم گلوش خفه شد هنوز از یادم نرفته ادیتم بابتش 😭😫

راستیییی گلم تو محیط باز وقتی انقدر دستیه فرار میکنه دیگه ؟ عکسش بده ملوسکم رو بببینم 😚😚😚😚😚😚😚 ...

اره یبار تااومدم درو پشت سرم ببندم ازبین در فرار کرد اونموقع تازه پرواز یادگرفته بودخیلی غصه خوردم رفتم توکوچه به همسایه ها بسپرم بهم گفتن فلانی رو دیدیم قفس به دست میدوید حتما اون گرفته رفتم تااره پسره دنبالش دویده تایجا گرفتتش به زور والتماس ازش گرفتمش نمیدادش 

الان یه بالش رو باچسب بستم دیگه پرواز بلند به قصد فرار نمیکنه

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
منم برم ببینم دیوار جوجش چنده چند روزه باید باشه دستی بشه ؟ راستی میددنی از کجا بفههمم جوجه نر یا م ...

جوجه سرلاکی باشه بهتره زود دستی میشه

نر ومادگیش تو جوجگی معلوم نیست غیرازاینکه ببری دامپزشکی تست پر انجام بدن بهت بگن باید بزرگ بشه بعد از رو فضولیاشون  وحرف زدن ونزدن واروم بودنش بفهمی نره یاماده

منم برم ببینم دیوار جوجش چنده چند روزه باید باشه دستی بشه ؟ راستی میددنی از کجا بفههمم جوجه نر یا م ...

من شیرازم اگه شیراز بودی یا مال خودمو بهت میدادم یا پسرعمه شوهرم داره جوجه میگیره پرورش میده یدونه برات میگرفتم

دقیقاا مگه در قفسش قفل نداره

چرا داره خونشو که بهش وصل کردم دراونو نمیبندم نگو از سوراخ اون میومده بیرون من متوجه نمیشدم 

دیگه حال ندارم در خونش رو ببندم روش یه چیزی میندازم نیاد بیرون

آخی، دلم برای کوچولوت سوخت. 😔 خیلی خوبه که انقدر مراقبش هستی. اول از همه، اگر زخم‌ها عمیق هستن یا خ ...

کلی گریه کردم براش خونش بد نیومد زرد چوبه زدم با گازاستریل بستم که زود خدب شه حالم بده که اون درد میکشه

کلی گریه کردم براش خونش بد نیومد زرد چوبه زدم با گازاستریل بستم که زود خدب شه حالم بده که اون درد می ...

مکم نمیبستی ها

من شیرازم اگه شیراز بودی یا مال خودمو بهت میدادم یا پسرعمه شوهرم داره جوجه میگیره پرورش میده یدونه ب ...

اههههه🥰😍😍😍😍😍😍😍😍 نمیشه پست کرد 😂راتون اینور نمیفته 🤣

جوجه سرلاکی باشه بهتره زود دستی میشهنر ومادگیش تو جوجگی معلوم نیست غیرازاینکه ببری دامپزشکی تست پر ا ...

یجا میخوندم اون شاه تخم یعنی تخم اولیه که گذاشته نر میشه اکثرا  یه بار دقت کردم درست بود