2777
2789

بالای در اتاق پاش گیر کرد دو بار که بد جور زخم شده و خون اومد چیکارش کنم دلم کباب شده واسش گذاشتمش رو پارچه پاش کمار اذبت شه کی خوب میشع

باید ببریش پیش دامپزشک خوب میشه نترس

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اخی طفلی

ببر دامپزشکی خوبش کنن گناه داره

پاشو نبندی محکم باد کنه که دیگه خوب نمیشه

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

عروس منم دستیه تخم هرز گذاشته روش خوابیده هرچی میگم دورت بگردم این واسه تو بچه نمیشه بیا بیرو گوش نمیکنه جرات ندارم به خونش نزدیک بشم میزاره دنبالم😂

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
اگ شکستگی نداره روشو پماد بزن ببند چطوری ازاد میزاریش یسره دسشویی میکنن مال من تو قفس

واسه من از بچگی دستی بزرگ شد شوهرم نذاشت بزارم توقفس عادت کنه الان خیلی اذیت میشم جایی که میرم یامهمان میاد توقفس نمیمونه خیلی جیغ میزنه که ازادش کنی همشم باید رو سروکولمون باشه

عروس منم دستیه تخم هرز گذاشته روش خوابیده هرچی میگم دورت بگردم این واسه تو بچه نمیشه بیا بیرو گوش نم ...

🤣🤣منم روی تخماش خوابیده بقیش مونده ماه پیش تخمش گیر کرد سزارین شد الان منتظرم همرو بزازه و کم کم. خارجش کنم از لونش

😎💚🐬
میتونه راه بره میترسم میگم عفونت نکنخ

نه نمیکنه فقط اگه زخمش بده حتما ببر دامپزشکی

🤣🤣منم روی تخماش خوابیده بقیش مونده ماه پیش تخمش گیر کرد سزارین شد الان منتظرم همرو بزازه و کم کم. ...

واسه من بعداز چندماه این بار دومشه که تخم میذاره اون سری ۴تاگذاشت الان منتظرم ۴تابزاره خونه زندگیش رو جمع کنم وگرنه تااخر عمرش میخواد رو تخمابخوابه😅

واسه من بعداز چندماه این بار دومشه که تخم میذاره اون سری ۴تاگذاشت الان منتظرم ۴تابزاره خونه زندگیش ر ...

اره همینطوره ول کن نیستند🤣🤣 کاغد بزازن بیزون بیاذ بازی بکنه سریع تخمشو بردار روزی یکی بردار که شوک نشه

😎💚🐬
اره همینطوره ول کن نیستند🤣🤣 کاغد بزازن بیزون بیاذ بازی بکنه سریع تخمشو بردار روزی یکی بردار که شوک ...

فعلا یدونه گذاشته دیروز 

من مگه جرات میکنم پاتو اتاق بزارم سریع میاد بیرون میفته دنبالم اینقدرم گاز میگیره درد میکنه که خدا میدونه😆

ولی باشوهرم کاری نداره راحت میره درخونش میشینه میاد رو دستش من از ده کیلومتری رد بشم مثل سگ پاچمو میگیره

😂