2777
2789
عنوان

جنبلو جادو

93 بازدید | 13 پست

چقدر اعتقاد دارین 

من نداشتم که به چشم دیدم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ اعتمادی ندارم. شما چی رو به چشم دیدین؟

یه نفر اشکارا باهامون از حسادتش دشمنی میکرد

الان طلسممون کرده لعنتی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید
یه نفر اشکارا باهامون از حسادتش دشمنی میکردالان طلسممون کرده لعنتی

۴۰ روز سوره بقره صوتی پخش کن توخونت گوش بده به صوت هرچی طلسم هرچی هس باطل میشه فقط این ۴۰ روز باید متوالی باشه وفراموش نکنی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

۴۰ روز سوره بقره صوتی پخش کن توخونت گوش بده به صوت هرچی طلسم هرچی هس باطل میشه فقط این ۴۰ روز باید م ...

وواقعا اثر میکنه

بیشتر ببینید
وواقعا اثر میکنه

شک نکن 

ماروهم طلسم کرده بودن بدبیاری میاوردیم اینکاروکرردم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

شک نکن ماروهم طلسم کرده بودن بدبیاری میاوردیم اینکاروکرردم

ولی من هر چن وقت خونه نیستم 

بیشتر ببینید
ولی من هر چن وقت خونه نیستم

اشکال نداره منظورم اینه گوش بده خودت یا بخون سوره بقره رو

اشکال نداره منظورم اینه گوش بده خودت یا بخون سوره بقره رو

ب اشه ممنون

انشالله خیربشه

بیشتر ببینید