2777
2789
عنوان

هر خاستگاری میاد ازمن خوشش نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 61 پست
عزیزم برای دخترعموم ی خواستگار نسبتا خوب اومد پسره دیدش رفتن و پبداشون نشد و بعد از طریق واسطه فهمید ...

چی بگم من انقد بدبختم ک ازدواج خوب میتونه خدشبختم کنه حسرت همه چی رو دلمه دلم میخاد ازدواج کنم ولی دیگ اعتماد ب نفسم برام نمونده

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همه بهم میگن تواصلا بهت نمیاد دبیرستانی باشی حتی من سال اخرمه ۱۸ سالمه ومیخام برم ۱۹

نمیدونم من ۱۸ سالمه هنوز رفتارای بچگونه دارم شما یعنی کاملا آماده ازدواجی میتونی یه خونه رو بگردونی

Son Gunume Kadar

چی بگم من انقد بدبختم ک ازدواج خوب میتونه خدشبختم کنه حسرت همه چی رو دلمه دلم میخاد ازدواج کنم ولی د ...

فعلا تمرکز کن روی درس و زبان و دانشگاه و شغل 

چندسال بکار تا بتونی بعدا درو کنی 

ببین ازدواج چیزی نیست که دختر بخواد روش تمرکز کنه تا اتفاق بیفته زندگی خودتو پیش ببر یهویی برات پیش میاد 

شما که در حال پیشرفت باشی و سرت به کار خودت باشه و ورزش کنی و درس بخونی و زبان بخونی بالاخره دیده میشی .۱۸ هم که رد کردی تونستی ی کار پاره وقت برو یا مهارت جدید یاد بگیر .پادکست گوشت بده کلاس های مختلف برو .به خدا حیفه تو این سن ازدواج کنی .آنقدر آدم دغدغه دار میشه که نمیدونه به کدومش برسه 

همه بهم میگن تواصلا بهت نمیاد دبیرستانی باشی حتی من سال اخرمه ۱۸ سالمه ومیخام برم ۱۹

۱۹؟ هنوز خیلی بچه ای سن ازدواج برای خانوما از ۲۳ به بعد خوبه ولی هرکسی به خودش مربوطه دیگه