خدایی یه خانم جوان تحصیل کرده پزشک! دنبال کاشت و اکستنشن و این چیزاس؟؟؟ لطفا نپرین بهم خوانندگان گرامی!!! من اصلا از بعد مذهبی و اینا حرف نمیزنم هرچند همونم مهمه! آخه ی خانم تمیز چه نیازی ب کاشت و این چیزا داره؟؟؟ شما خیییییلی جوونی دکلره برا چیته؟ چرا زیبایی خودتو حفظ نمیکنی عزیزم؟! موهاتو خراب میکنی ک چی؟؟؟ ناخن کاشتن چقدر عوارض داره آخه خدایی این چ جامعه ای ک ساختیم برا خودمون!!!! با خرید لباست موافقم اما این چیزا ک گفتی یعنی چی؟؟؟ اونم برا ی خانم جوااااان! منم عقدم متاسفانه گوشیم سوخت مجبور شدیم گوشی برداریم جهیزیه میخریم همسرم ی کارمنده از کجا بیاره لباس بخره؟؟؟ هیچی نخواستم! مگه لباسای سال قبلم چشه؟؟ چقدر لباس بخریم پر کنیم تو کمد همه نه نو نوان نه اونقدر کهنه ک بریزیم دور. واقعا هدفمون چیه؟؟؟ این هوای نفس لعنتی ک سیر بشو نیست شما روزی ۱ دشت لباس بخر اگر سیر شدی هرچی خواستی بگو قطعاااااا ی دست شلوار و مانتو و شال نو داری ک بتونی بپوشی بخدا عید اصلا اتفاق مهمی نیستا
امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن
خدایی یه خانم جوان تحصیل کرده پزشک! دنبال کاشت و اکستنشن و این چیزاس؟؟؟ لطفا نپرین بهم خوانندگان گرا ...
اینقدر قانع بودن هم خوب نیست! مردا دوست دارن برای زن مورد علاقه شون خرج کنن و اینکه میگن زنی که خرج نداره ارج نداره واقعا درسته . دیگه نه از اون ور بوم بیوفتید نه از این طرف!
وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
دقیقااا فک کردم فقط من مخالفم مثل شما👌🏼👌🏼 ایشون دیگه به نظرم خیلییی قانعه و ی خورده خرج و بیا بر ...
بله دقیقا همینطوره 👌🌸 بعد یه مدت که مرده دیگه هیچ خرجی نمی کنه و زورش میاد میگن چه خسیسه و به درد نمی خوره و... غافل از اینکه خودت اینجوری عادتش دادی خب !
وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️