2777
2789

سلام شنبه تا چهارشنبه یه فرق با نصفش میخورم، پنج شنبه و جمعه کامل، الان ببخشید روزی چندبار شکمم کار میکنه عرق میکنم  ممکنه پرکاری تیروئید بگیرم؟؟ سرخود دوزشو کم کنم مشکلی پیش نیاد

خب برو آزمایش بده طبق اون آزمایش دکتر دوز دارو رو مشخص میکنه چرا سرخود دوزشو مشخص میکنی من هر ۶ ماه چکاپ میشم یه سری اهمال کاری کردم طبق روال قبل قرص میخوردم رفتم آزمایش کلی دادم دکتر گفت مشکوک به تیروئید پرکاری گفتم نه من کم کارم دارو میخورم برام دو روز در هفته رو حذف کرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب برو آزمایش بده طبق اون آزمایش دکتر دوز دارو رو مشخص میکنه چرا سرخود دوزشو مشخص میکنی من هر ۶ ماه ...

دکتر تعیین کرده، ولی دوزش بالاس بنظرم، الانم اخر ساله ازمایش بدم یکشنبه جوابو میدن  تا قبل چهارشنبه؟ چون چهارشنبه تعطیله

نه یهو قطع نکن ،دور از جون سکته میاره فقط نصفش کن

سکته!!! فک نکنم من ۱۴ساله قرص میخورم عوارضش در این حد نیست، یه دوروز نصف قرص میخورم ببینم دکترم نوبت میده هفته اخر ساله

بارداری؟

چند بود

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید