منم همچین قصدی دارم و میخوام کار بزارم کنار شعلمم دولتیه هی همه میگن حیفه فلانه ولی خسته م☹
به حرف بقیه گوش نده بخدا مهم خودتی..اگه دوست نداری کنار بکش قبل از اینکه دیر بشه..اگه مشکل مالی نداری سعی کن از زندگیت لذت ببری اگه هم برات بحث اقتصادی مهمه سعی کن حداقل جسم و روانتو برای کاری بزاری که ازش لذت میبری.
تمام آب های جهان نمیتوانند قایق شما را غرق کنند مگر اینکه به درون آن راه پیدا کنند.
من شنیدم بین کارمندا خیلی زیرآب زنی هست درسته میشه خوبی و بدی کارمندی بگی
بله زیرآب زنی که زیاده. کلا ساده باشی کارها رو میندازن سرت و ازت سو استفاده میکنند. پشتت ممکنه صفحه بذارن به مدیر دروغ بگن. کلا کارمندی زندگی رو یکنواخت میکنه. بعد ۱۰ سال کار که استعفا دادم اومدم بیرون به این نتیجه رسیدم هیچ لذتی برام نداشت فقط به خاطر حقوقش میرفتم. حتی آخری ها چون کارم تکراری شده بود بدم میومد و زوری انجام میدادم. تنها نقطه مثبتش اینه که نیازی به ریسک کردن نداری و یک آب باریکه همیشه آخر ماه داری. اگر حقوقت به موقع بریزن. ولی اگر ۱۰ سال عقب برگردم این مسیر نمیرفتم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.