2777
2789
عنوان

بار دوم آزمون عمل رانندگی دادم بازم قبول نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 49 پست
ببین افسره که خیلی مسخره و شوخ بود ولی بازم هیچی از استرسم کم نشد

خودت باید کلی قبلش رو خودت کار کنی که امتحان آنچنان مهمی هم نیست نشد باز هفته دیگه میام امتحان میدم دیگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش قبول میشی من ۷بارردشدم.میرفتم کلاس بامربی عالی بودم ولی افسربغل دستم بود استرس میگرفتم وک ...

نگوووو منم بعد عید برا اولین بار میخوام امتحان بدم از استرسم قبل عید نرفتم

واقعا میخوای سمند سورن  رو بده دستت؟ 😁 

غصه نخور به مرور که میری جلو تازه میفهمی بار دوم چه افتضاحی بودی 🙄دستت میاد وقبول میشی الان که داره تعطیلات میشه بامادرت تمرین کن

نگوووو منم بعد عید برا اولین بار میخوام امتحان بدم از استرسم قبل عید نرفتم

نه انشالله دفعه اول قبول میشی ،فقط قبلش تمرین کن ی قرص ارامبخش هم بخور نزارزیادهواگرم بشه توهمین فروردین حتما برو

نه انشالله دفعه اول قبول میشی ،فقط قبلش تمرین کن ی قرص ارامبخش هم بخور نزارزیادهواگرم بشه توهمین فرو ...

چشم قربونت

انگار میخوام کنکور بدم

ما خانما هی استرس دنبالمونه

من ک هی خانوادم میگن پس کی میری

چشم قربونتانگار میخوام کنکور بدمما خانما هی استرس دنبالمونهمن ک هی خانوادم میگن پس کی میری

فداتشم عزیزم، استرس نداشته باش نهایت ردمیشی دوباره آزمون میدی باورکن هیچی ارزش استرس ونگرانی نداره 

وقتی با دیدن افسر کنار دستت هول میکنی استرس میگیری ینی اماده نیستی تو خیابونم یکی بیاد جلوت هول میکنی کنترل نمیکنی ماشینو خدایی نکرده با جون ینفر یا خودت بازی میکنی بعدم گواهینامه الان به چه دردت میخوره اگه شرایطشو نداری ماشین بخرس