2777
2789
عنوان

دختر خالم پزشکی آورد نرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2587 بازدید | 121 پست

خداروشکر داره برای هدفش میخونه

عین بعضی ها سرش توی زندگی بقیه نیست برای فوضولی

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دندون میخواد نه فکر نکنم درس بخونه خیلی تنبله هی میگه امسال امسال...شد هشت سال از سال نود شیش یا پنج ...

من 5ساله پشتم ترکیدم واقعا سخته

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی چو هستی خوش باش    

منم پزشکی تعهدی میاوردم موندم برا دندون

درکش میکنم و توضیحش طولانیه اگه علت انتخابش مث من باشه

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
بیشتر ببینید
خیلیا تو یکسال آوردن کنکور که همش درس خوندن نیست واقعا شانس هم تاثیر داره

شانس توی قبولی کنکور تاثیر داره؟ 😐😐

خدایا بسه دیگه:/

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

بیشتر ببینید
خیلیا تو یکسال آوردن کنکور که همش درس خوندن نیست واقعا شانس هم تاثیر داره

شانس هیچ تاثیری نداره 

مشکل شماها اینه یکم تنبلین وگرنه مثل سگ بشینی سر درست تو یسال راحت دندون تهرانم میتونی بیاری..

زیست که حفظیات هست

کی گفته زیست حفظیاته؟

به جا اینکه سرتون و بکنید تو زندگی مردم اول اطلاعاتتون و ببرید بالا

زیست مفهومیه!!!!!!

' اگه‌ نظرت مخالفِ‌نظرمه ریپلای نکن واسم‌مهم‌نیست❤️وَ ایمان‌دارم‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند روحِ هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد💙 "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚