2777
2789
عنوان

دختر خالم پزشکی آورد نرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2586 بازدید | 121 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چقدر سهمیه داره

بیست و پنج درصد فک کنم

باباش جانبازه

اصلا وضع خوبی هم ندارن

قشنگ باهاش می‌تونه تهران بیاره ولی میگه نه مسخرم میکنن

دیگه واقعا موندیم چی بگیم

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم 

بیشتر ببینید
8ساااااللل؟واقعا درس میخونه؟ اونم دندون میخواد؟

دندون میخواد 

نه فکر نکنم درس بخونه خیلی تنبله هی میگه امسال امسال...شد هشت سال از سال نود شیش یا پنج بود فک کنم

خانواده‌اش خیلی بهش بها میدن

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم 

بیشتر ببینید
مگه برای دندون باید رتبه از پزشکی بهتر باشه؟؟چرا من فکر میکردم پزشکی بالاتر از همه اس؟(از لحاظ رتبه ...

دندون رتبه بهتری میگیره

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی چو هستی خوش باش    

این دلیلیه که تا وقتی رفتم دانشگاه همچیو از بقیه پنهون کردم

بسه سرت تو زندگی خودت باشه 

فامیل فضول

لطفا به هیچچچ عنوان لایکم نکنین. یاد بگیریم به نظرات هم احترام بزاریم و قبول کنیم که نظرات باهم دیگه متفاوتن🙂