2777
2789
عنوان

استفاده از پاسپورت دیگران برای خروج از کشور خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 56 پست
از کجا میفهمن به نظرت🤔

اگه قدیم بود و همه چیز کاغذی لو نمیرفتی ولی الان تشخیص چهره هاشون قویه.هگچین راحت هم نیست

🍁🍁گروه قرمز🍁🍁وزن اولیه۸۵ قد ۱۵۳ در تاریخ۱۴۰۱/۱۲/۰۸ وزن هدف ۶۰ کیلو
مبلغش زیاده

قسط بندی کن تا ده تا قسط میتونی چک بدی از ممنوع خروجی درمیای قسط اول رو پرداخت کن از ممنوع خروجی در میای مبلغش چقد هست ؟

اگر کتمان نباشه یک درصدی هم بخشودگی داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به شوهرم گفتم میگه اگه بره بفهمن انگشت نگاری بشه حبس داره ۶تا۱سال 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بستگی به شانس داره خیلی هارا دیدم رفتن و مشکلی نبوده ولی یسری ها هم لب مرز ایران گرفتنشون 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

خب جای اینکار ک اگر بفهمن زندان میشی به جرم جاسوسی اقدام خرابکارانه علیه امنیت اون کشور و ممکنه بهتم تجاوز کنن تو زندانشون  همین الان درخواست بده و کارهاشو انجام بده تا اون موقع میرسه دستت

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

اربعین میشه،یه خانوم چشم رنگی با پاسپورت یکی اومده بود که چشاش مشکی و هیچ شباهتی نداشت بهش،اصلا عجیب بود

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩