2777
2789
عنوان

استفاده از پاسپورت دیگران برای خروج از کشور خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 56 پست

میخوای بری کربلا ثواب کنی در صورتی که با ندادن مالیات داری گناه میکنی عجیب نیست؟

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با رضایت برادرم میرم

این مطمعنی جواب اون کامنتع؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید
الان داداشم از گواهینامه من استفاده میکنه تا حالا لو نرفته

گواهینامه رو کی چک میکنه مگه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
پلیس

نه چک اونطوری مثل پاس نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
پسرم من

خب به جز مورد آخر بقیش رو اگر بفهمن تو دردسر ک میوفتی 

ولی اگر دوقلوید یا خیلی شبیه ک اطرافیان هم اشتباه میگیرنتون انجام بده نمیفهمن

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بیشتر ببینید