2777
2789

درسته خواب دیدم اما خیلی حس میکنم حکمتی داشته چون تمام مشخصاتش یادمه دقیق

من در واقعیت اصلا اهل اون استان نیستم خودم متاهلم و باردارم

اما تو خواب نمیدونم حامله بودم یا نه متاهلیشو هم انگار بودم کلا درگیر قضیه دیگه بودم

تو خواب دیدم تو خونه مامانم تینا هستم هیشکی خونه نیست هیشکی روز هم بود یهو دو نفر گیرم انداختن

مشخص نبود اصلا مرد بودن زن بودن چهرهاشون خیلی خوس خنده و... بود اما درونشون سیاه

لباسای ناجور پوشیده بودن به زور باهام حال میکردن تجاوز رو دقیق ندیدم

منم خیلی ناراحت بودم راه فراری هم نداشتم

نمیدونم چی شد یه لحظه گوشی اومد دیتم زنگ زدم پلیس 

اما بعدش چند نفر یکی دو تا دختر دو سه تا هم پسر با لباس کردی اومدن

اولش ترسیدم اما بعدش گفتن ما اومدیم نجاتت بدیم 

خودمون پلیسیم و فلان داشتیم رد میشدیم بریم استانمون پلیسای اینجا گفتن بیاییم تورو نجات بدیم 

گفتن اهل کرمانشاهن

بعد اومدن اونا اون دوتا کلا محو شدن 

بعد رئیس پلیسا گفت من محمد رضا گلپایگانی هستم ۲۸ سالمه

چهرش هم خیلی خندون و اینجوری بود

بعدش تو خواب هرچقدر ایمشو گفتم یادم نره و پیداش کنم تشکر کنم پیداش نکردم

بچه ها میگم این شخص شهیدی چیزیه؟؟

آخه عجیبه واسم اینجوری 

گلپایگانی ک مدجع تقلیده تو نت بزن 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کرمانشاهم همچین کسی رو نمیشناسم 

‏بودن آدم درست تو زندگیت باعث می‌شه تو علاوه‌بر اون شخص خودت رو هم دوست داشته باشی آدمی که حتی با دیدن تاریکی‌ها و زخم‌هات دستت رو می‌گیره با عشقش مرهم میشه برات و با بودنش میشه نور زندگیت...️🌱💙A

بیشتر ببینید
گلپایگانی ک مدجع تقلیده تو نت بزن

وای من یادمه قبلنا ک باردار نبودم امضای تورو خوندم بعد گفتم هیچوقت ازین باردارا نمیشم که بقیه بهم بخندن

الان از اونور بوم افتادم یجوری نترس و شجاع و راحت رفتار میکنم هرکسی میبینه میگهههه وای دختر مگه تو حامله نیسی😂😂😂بعد من همیشه تو دلم میگم خدا خیرش بده امضاش منو تو بارداری هم ب زندگی عادی برگرداند😬🤣

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

بیشتر ببینید

سید محمدرضا گلپایگانی (۱ فروردین ۱۲۷۸ – ۱۸ آذر ۱۳۷۲) یکی از مراجع تقلید شیعه و فقیه برجسته در دوران معاصر بود. او در شهر گوگد از توابع شهرستان گلپایگان متولد شد و تحصیلات حوزوی خود را در قم و نجف ادامه داد. پس از درگذشت سید حسین طباطبایی بروجردی، به مرجعیت شیعیان رسید و تا پایان عمر خود به عنوان یکی از مراجع تقلید برجسته شناخته می‌شد