2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم عیدی عیدیه مبلغ خاصی هیچ جا براش تعریف نشده شما اصل کارش رو ببین که لطف کرده نه مبلغ رو شما باچقدر راضی میشین والا کمتر پدر شوهری به عروسش عیدی میده اگه اصلا بهت نمیداد العان ایجوری رو مبلغش چونه نمیزدی تواین سایت از خانمای دیگه بپرس ببینم کدومشون پدر شوهرشون بهشون عیدی داده

نه ساله عروسشونم یه دونه جوراب هم بهم ندادن . شوهرم هم بین دوازده تا بچه همیشه جان فداشون هست به بچمم ندادن تا حالا تازه مادرشوهرم همیشه هم گله عیدی داره که چرا بهم عیدی نمیدین . خدایا من چرا گیر اینا افتادم

ببین اگ روزی ک یاد بگیری از هیچکسی نباید کوچیکترین انتظاری داشته باشی برد کردی

اگ بگی کمه ینی ادمه ندیده ای هستی از نظر بقیه

کلا اگ اونم نمیداد ی تبریکم بهت میگف ی تشکر میکردی و تموم

همیشه خودتو ادمه سیری نشون بده نزار بگن دختره پول پرست و توقع بالاس

من عقد بودم بقران درست نیست بگم ولی وضع مالی ما خیلی بالاتراز خونواده ی شوهرمه

ولی ایناام ب اندازه ی خودشون ذارن کلی باغ و زمین کشاورزی دارن

میدونی عیدی چقد داد ب من؟؟؟لحظه سال تحویل ۲۰۰ تومن داد ب من

برام اصلا مهم نبود 

خداروشکر کن 😂به من پارسال صد تومن دادن سال اول ازدواجمم بود همون صد تومنو خواهر شوهرم و جاریم یه قیامت برپا کردن 

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه گرسنه پول اونایی دعا کن ک همیشه چشم ودلت اونقدر سیر باشه ک  اصلا برات داشته های بقیه مهم نباشه چ برسه منتظر باشی ک بهت چی بدن ک حالا بعدشم جای گله داشته باشه برات ، هیچوقت کاری نکن یاحرفی نزن ک ارزش خانواده ت بیاد پایین بگن این خونه باباش رنگ هیچی وندیده میخواد از ما بکنه تا جبران شه همه چشمش گرسنه ست ..دقیقا حرفی ک عموم ب عروسش زد بخاطر همین کاری ک شما میخوای بکنی...هرچی بهت بدن خرج میشه میره فقط اخلاق ورفتار تو هستش ک تا همیشه تو ذهنشون میمونه 

فروش تابلو ماه‌ ترند شده انواع سایز بانور آفتابی ومهتابی تو فقط انتخاب کن نمونه ش پروفایلم🤩😍🤩