2777
2789
عنوان

مامانم هر موقع بیرون میریم

214 بازدید | 18 پست

آبرومو میبره انقدر بدتیپه

لباسای چروک و کهنه کفش کثیف ...

امروز میخواستیم بریم بیرون بهش گفتم نمیام با اون لباسات

خودش پول داشتنی میره میده به این و اون.به من چه پول بدم اون بره لباس بخره مگه اونا به من میدادن؟

همین چند روز پیشا گول محصولات اشغال نفیس رو خورد ۱تومن به بالا خرید هر چی گفتم نخر خرید فقط بلده اشغال بخره با اون تیپش مثل گداها بگر ه ابروی من بدبختو ببره

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا مگه بقیه کین که تو بخاطرشون از مادرت خجالت میکشی

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بیشتر ببینید
تو براش بخر..گناه داره

بخرمم میخواد بده این و اون یا بذاره گوشه ی خونه ...

با اینکه اینا واسه من هیچ کاری نکردن ولی پول داشته باشم میخرم

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

عزیزم ممکنه تیپ زدن بلد نباشه شما مهربونی کن قبل از بیرون رفتن کفششو تمیز کن لباسشو اتو بزن یه ست قشنگ براش از کمد بیار بیرون بگو اینو بپوش منم گاهی وقتها میخوام برم بیرون دخترم میگه فلان رژتو بزن بیشتر به تیپت میاد شما یکم وقت بزار براش تا کم کم متوجه بشه چقدر اینجوری بهتره

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
حالا مگه بقیه کین که تو بخاطرشون از مادرت خجالت میکشی

بقیه هیچ کس

خجالت نمیکشم ابرومو میبره

فقط بلده اشغال بخره.همون پولو عین ادم لباسای شیک بخره منم عین ادم برم بیرون

شما سختتونه باهاش بیرون برید شاید اون مشکلی با خودش نداره اگه این طوره شما باید برای حل مشکلتون هزین ...

افسردس 

لباس کهنه هاشو بریز دور مجبور میشه بخره

همیشه جمع میکنم میگم اینا رو بریز اشغال بره میبینم باز دراورده پوشیده😐😐😐