2777
2789
عنوان

شوهرم گفت طلاهاتو بفروشیم برا پول رهن خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 43 پست
❌ اسی برای خرید خونه طلا بفروش ولی برای رهن به هيیییچچچچچ عنوان. ❌یک سال دیگه نه تنها طلا نداری و نم ...

ما هم میخواییم خونه بخریم باید طلا بفروشم

نمیدونم شک دارم میگم نکنه یهو طلا بره بالا حیفم میاد😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخلاقشو نمیدونم چندتا تاپیک که خوندم متوجه شدم بدجور پررو پرتوقع یعنی موندم چطور روش میشه

آره واقعا اما الان دختر ازش توقع داشت که فلان خونه رو بگیر فلانو نگیر میگفت عشق پول واقعاما زنا همه جا دلسوزیم من خودمم فروختم تا همسرم زجر نکشه هرروز هرروز میدیم قرمز میشد مریضی شایدم من حساس بودم ولی کاش نمیکردم الان طلا خیلی گرون شده 

دل تنگی خیابانیست پر رفت و آمد ...:)

آره واقعا اما الان دختر ازش توقع داشت که فلان خونه رو بگیر فلانو نگیر میگفت عشق پول واقعاما زنا همه ...

سادگیه ما خانوماس متاسفانه هرچی بسازتر باشیم توی چشمشون بی ارزش تر میشیم

ما هم میخواییم خونه بخریم باید طلا بفروشمنمیدونم شک دارم میگم نکنه یهو طلا بره بالا حیفم میاد😔

نه عزیزم اگه قطعی شده و حتما خونه می خرید شک نکن و بفروش. البته که احتمالاً طلا گرون تر میشه ولی ارزش ملک خیلی خیلی بیشتر از طلاس، حتی اگه به اندازهٔ طلا رشد نکنه. دیگه اگه خونه خریدی، افزایش قیمت طلا برات مهم نباشه چون به جاش خونه خریدی و خیالت راحته. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

فروشش کار عاقلانه آیه

ولی شرایط شما و مادرتون و عقد بودنتون، میگه اینکار به صلاح نیست

به هر حال دو راه دارید یا بسازید بسوزید،  صبر کنید تا همسرتون وضعش خوب شه،

یا حرفای مادرتونو بشنوید ولی طلاهارو بفروشید، برید سر خونه زندگیتون.

و اینکه شما با شرایط مالی آقا لشنا بودید، و الان مادرتونه که کارو داره برای شما سخت میکنه    

من چند ماه بعد از عقدم همه ی طلاهامو فروختم واسه ورشکستگی شوهرم 🙃

تازه یک ساله که فروختم و هنوز موفق نشدیم دوباره بخریم 

ولی خوب بخاطر آرامشمون ارزشش رو داشت

عشق باکشک!خودم ۱۴ ساله دارم میکشم چندماهه ب اوج رسیدهکاش یه راه فراری بود

بگو برو کار کن جمع کن

اگه نداره خودتم کار کن

وگرنه این زندگی نمیشع با پول طلات شروع شه

سال بعد میخوای چیکار گتی هرسال اجاره ها بیشتر میشه