2777
2789
عنوان

به راهنمایی تون نیاز دارم

286 بازدید | 29 پست

خانما من خواستگار ندارم. ۲۵ سالمه

به نظرتون معرف پیدا کنم و بگم قصد ازدواج دارم کار اشتباهیه

لطفا صادقه سنتون رو هم بگید. زیر ۲۰ سال در تاپیک شرکت نکنید.

نماز و دعا خیلی خوندم. تو جمع هام حضور داشتم. معلمم هستم یعنی تو جامعه فعالم. پدر و مادرم هر دو فرهنگی هستند و تک فرزندم. یعنی شرایطمم خوبه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم معلمم عزیزم 

اولا سنت که عالیه نگران نباش من تو ۲۷ سالگی ازدواج کردم 

عجله نکن 

به موقع ازدواج می کنی .

ببین مذهبی هستی تو جلسات روضه 

و هیئت ها

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
منم معلمم عزیزم اولا سنت که عالیه نگران نباش من تو ۲۷ سالگی ازدواج کردم عجله نکن به موقع ازدواج می ک ...

رفتم. کسی نیومد خواستگاری. با ذکر و دعاهم که بعضی ها میان اینقدر داغونن که مجرد باشم بهتره. سخت گیر نیستما منتها خیلی داغونن

رفتم. کسی نیومد خواستگاری. با ذکر و دعاهم که بعضی ها میان اینقدر داغونن که مجرد باشم بهتره. سخت گیر ...

ببین من وقتی رفتم تو مسجد و هیئت با اینکه ازدواج کردم ولی خیلی خواستگار برام پیدا میشد.

برو تو موکب ها کمک کن 

ی دختری اومده تو هیئت  ما کمک میکنه ایقد خواستگار براش پیدا شد 

چون اونجا پسر مجرد و مذهبی هست

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
رفتم. کسی نیومد خواستگاری. با ذکر و دعاهم که بعضی ها میان اینقدر داغونن که مجرد باشم بهتره. سخت گیر ...

عزیزم عجله نکن .

بسپار دست خدا 

بهترین ها میاد .