2777
2789
عنوان

کی می تونه استخاره

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 53 پست
میشه واس منم بگیری بنیت این که میرم یانه؟

این کارت پاسخ نیت شماست: حاکم جام

پدرانه - علاقه به امور معنوی

- شخصیتی پدرانه و حمایتگر آماده قبول مسئولیت

- شخصی که در امور اجتماعی ، خدمات انسانی یا روانشناسی فعالیت دارد

- مهارت در قانون و تجارت

توضیح :

حاکم جام در این رابطه به شما پیشنهاد می کند که نقش یک رهبر خیرخواه و دلسوز را به عهده بگیرید تا بتوانید وضعیت موجود را اداره نمایید. با نیروی مقتدر ولی آرام پیش بروید. در بحران ها سر خود را بالا نگاهدارید و مسئولانه قدم بردارید. تجربیات به شما آموخته اند که چیزها همیشه آنگونه که به نظر می رسند، نیستند. کنترل وضعیتهای عاطفی و موضوعات خانوادگی را در دست بگیرید.

سلام عزیزم میشه برای منم بگیرین؟ نیت کردم

این کارت پاسخ نیت شماست: رستاخیز

رهایی از غم - هوشیاری

- رهایی و نجات

- تغییرات بزرگ غیر منتظره در زندگی که فقط مربوط به شخص شما نیست و اطرافیانتان را نیز در بر می گیرد

- تغییر مسیر فکری در جهت مثبت و اصلاحی

توضیح :

بدون دگرگونی، پیشرفت امکان پذیر نیست. پیشامدی که رخ داده است نباید مورد بی اعتنایی و بی توجهی قرار گیرد. دگرگونی می تواند بسیار دردناک باشد ولی هر انسانی ناگزیر زیر بار درد و رنج می رود تا جریان رهایی از آن را تجربه کند. گذشته هرچه که بود با تمام خطاهایش پشت سر شما قرار گرفته اند، و حالا شما آماده هستید با آزموده هایی که کسب کرده اید همه چیز را دوباره از نو شروع کنید.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جالبه برات همش نه میاد!👇این کارت پاسخ نیت شماست: پنج چوبدستاختلاف و مشاجره - موانع- اختلاف و بگو مگ ...

میگما یه چیزی الان به ذهنم رسید برام میگیری؟ 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
میگما یه چیزی الان به ذهنم رسید برام میگیری؟

این کارت پاسخ نیت شماست: آرزو (ابله)

پیشنهاد جدید - یک جهش

- یک پیشنهاد تازه ، انگیزه ، نیروی زندگی.

- می خواهید هدف بزرگی را به انجام برسانید.

- مراقب باشید تا انتخاب صحیحی نمایید.

توضیح :

شما برای یک شروع تازه، حتی یک جهش بزرگ آماده می شوید. قدرت زمان کنونی را تجربه کنید. زندگی یا یک ماجرای متهورانه است و یا هیچ! به صدایی که از اعماق قلب تان برمی خیزد اعتماد کنید. حتی اگر ترس شما را به عقب بر می گرداند، جرات کرده و خود را برای رشد شخصی و یا تغییر جهتی شگفت انگیز آماده کنید.

این دفعه مثبت اومد🩵

این کارت پاسخ نیت شماست: آرزو (ابله)پیشنهاد جدید - یک جهش- یک پیشنهاد تازه ، انگیزه ، نیروی زندگی.- ...

چیزس که دوسش ندارم مثبت میاد خدااا😅🤣

حالا آخریو میگی گلم؟ شرمنده 🥺🥺

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
من وارد یه مسیر شغلی شدم که زیاد دوسش ندارم الان میخوام تغییر بدمو شغل دیگه ای انتخاب کنم میخواستم ب ...

می بخشید ولی این راهش نیست که میرید سراغ استخاره اونم از راه غیر شرعی در دستورات دینی ما استخاره فقط برای رفع تحیر هست نه اینکه خبرهای غیبی بهت بگه .بزرگانی مثل آیت‌الله بهجت چنین کاری نمی کردند .شما باید علایق و استعدادهای خودتون را ببینید و اگر تودتون نمیتونید باید از یه متخصص این فن کمک بگیرید .بنده که برای مردم از قرآن استخاره میگیرم در بیستر موارد آنها را منصرف میکنم چون جای استخاره خیلی محدوده و آخرین راه حل هست

انسانم آرزوست

چیزس که دوسش ندارم مثبت میاد خدااا😅🤣حالا آخریو میگی گلم؟ شرمنده 🥺🥺

این کارت پاسخ نیت شماست: دلاور سکه

یک موقعیت عالی

- مردی مسئولیت پذیر ، زحمتکش و صبور

- شخصیتی آرام و قابل اعتماد و مهربان

- مذاکره در مورد یک موضوع مهم مالی

توضیح :

شما برای رسیدن به اهداف خود به سختی تلاش می کنید و نسبت به وظایف خود جدی هستید. دلاور سکه نمایانگر مسئولیت پذیری و بردباری است و به شما پیشنهاد می کند برای دریافت نتیجه و حصول اهدافتان خود را با شرایط طولانی مدت هماهنگ سازید و انتظارات خود را به تعویق بیاندازید. برای به حداقل رساندن مشکلات و خطرات، استوار و با احتیاط گام بردارید. جهت پیگیری اقدامات خود از روش های نو و ابتکاری یا تصمیمات عجولانه چشم پوشی کرده و در عوض به روش های شناخت شده و آزموده متکی باشید.

اگر برای مشاوره وضعیت خود این کارت را کشیده اید لازم است از انرژی مثبت این شخصیت در جهت صبر و بردباری و اندیشه گری بهره برداری نمایید. در صورت تلاش پیگیر و مداوم پاداش سرشاری نصیبتان خواهد شد.

اینم مثبت شد..

می بخشید ولی این راهش نیست که میرید سراغ استخاره اونم از راه غیر شرعی در دستورات دینی ما استخاره فقط ...

جدی؟ خب منم متحیرم به خدا الان چندین ماهه که بین چندتا مسیر گیرافتادم و نمی دونم کدوم خوبه کدوم بد 😒میشه برای من بگیرید ؟

این کارت پاسخ نیت شماست: دلاور سکهیک موقعیت عالی- مردی مسئولیت پذیر ، زحمتکش و صبور- شخصیتی آرام و ق ...

چه جاالب این مثبته از قبلی بهتره یا قبلی بهتر بود؟؟

این یکی بهتره انگار🩵

مرررسی😍😍خدا خیرت بده 

برای چی گیر افتادی؟ررای تعیین شغل باید علایق و استعدادهایت را ارزیابی کنی و اگر نمیتونی باید به یک مشاور مراجعه کنی ،و اینکه هر جا درآمد بیشتر باشه بری سراغ اون کار ،اشتباهه چون هر که را بهر کاری ساختند و این مسائل مورد استخاره نیست .البته برای من زحمتی نیست میتونم با قرآن برات بگیرم ولی به این چیزهایی که گفتم خوب فکر کن.استخاره اگه به جا نباشه نتایج بدی ممکنه داشته باشه تا جایی که ممکنه شما را نسبت به خدا بدبین کنه .خدا عقل و دستورات خودش را برای ما روشن بیان کرده

انسانم آرزوست