2777
2789
عنوان

کی می تونه استخاره

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 53 پست
خب می تونی برای نیت دومم بگیری؟؟

این کارت پاسخ نیت شماست: راهبه اعظم

آگاهی بر حقیقت - صبر و تاخیر

این کارت به معنی دریافت الهامات و حس ششم قوی می باشد همین طور نشانه زن کاملی است که همه مردان آرزوی آن را دارند.

توضیح :

اگر در رابطه با شروع یک اقدام یا یک ارتباط جدید و یا یک انتخاب مهم در زندگی خود این کارت را کشیده اید، پاپ بانو توصیه می کند که در حال حاضر « صبر و تاخیر » در این کار به مصلحت شما است. زیرا هنوز ضرورت دارد تا نسبت به رشد و دگرگونی های درونی خود آگاهی یافته و روی آنها کار کنید.

منم میگیری عزیزدلممم لطفاااا

ت*ا رو ت همش چرت و پرته

اصن باور به این چیزا احمقانس

تو میتونی فقط دل خودتو پاک کنی

ذهنتو مثبت کنی 

شکر گذاری کنی

نه اینکه بری سراغ ف*ا. ل 

اگرم میخوای بری ف* ال بگیری که دلت آروم بگیره باید بری سراغ یه ف* الی که پاک باشه 

نه ت*ار وت و پاسور و این چیزا

میتونی ف*ا ل حافظ بگیری

خیلی دلگرم کننده و شیرینه 

بهتر از این کارتای ی*ه*ودی و شیطان پرس‌*تیه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

این کارت پاسخ نیت شماست: راهبه اعظمآگاهی بر حقیقت - صبر و تاخیراین کارت به معنی دریافت الهامات و حس ...

ای وای همش که نه میاد 😒😒 حالا آخری چی ؟ اونم لابد نه 😭😭

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
اره مثبت تر بنظر میاد

ممنونم🙏🏼التماس دعا

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درست نیست به اجبار نی نی سایت گرامی همینجوری زدن😁😅

بیشتر ببینید
ای وای همش که نه میاد 😒😒 حالا آخری چی ؟ اونم لابد نه 😭😭

جالبه برات همش نه میاد!👇

این کارت پاسخ نیت شماست: پنج چوبدست

اختلاف و مشاجره - موانع

- اختلاف و بگو مگو

- رقابت

- پیش رفتن اوضاع بر خلاف میل شما

- موانع در کاری که انجام میدهید

- محاکمه

- مخالفت خانواده با ازدواج

توضیح :

هم اکنون زمانی است که احساس می کنید همه چیز در اطرافتان با شما سر ناسازگاری دارد. اگر در اطراف خود توافق و هماهنگی به چشم نمی خورد، بدانید که موقتا می بایست بردبار و مقاوم باشید تا زمانی که بتوانید دوباره کنترل کارها را بدست گیرید. اینگونه تضادها در عین آزاردهندگی، جزیی و کوتاه مدت هستند.

این کارت پاسخ نیت شماست: دو جامپیمان - ماجرای عاشقانه- شروع یک ماجرای عاشقانه یا یک ارتباط دوستانه- ...

عزیزم اینترنتی میگیری؟ یاخودتون کارت دارین میگیرین

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

میشه واضح تر راجب چیزی که میخوای حرف بزنی

من وارد یه مسیر شغلی شدم که زیاد دوسش ندارم الان میخوام تغییر بدمو شغل دیگه ای انتخاب کنم میخواستم بدونم ارزش داره شروعش کنم اخه باید وقت بذادم اموزش حرفه ای تر ببینم و کلی ماجرای دیگه دوستش هم دارم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
میشه برای منم بگیری

این کارت پاسخ نیت شماست: یک چوبدست

سند - حکم

- ارتقاء شغل و جایگاه اجتماعی

- تشکیل خانواده

- شروع تجارت موفق

توضیح :

آنچه را که نیاز دارید در دسترس شماست! فرصت های طلایی را از دست ندهید. خود را با طرح ها، اقدامات و تجربیات جدیدی که به شما روی آورده اند مشغول سازید. تصمیم بگیرید و سپس تعهدات لازم را عهده دار شوید. وقت را مغتنم شمارید. منتظر نباشید تا اتفاقی بیافتد و یا دیگران از شما پیشی بگیرند.

جالبه برات همش نه میاد!👇این کارت پاسخ نیت شماست: پنج چوبدستاختلاف و مشاجره - موانع- اختلاف و بگو مگ ...

ای وای خب پس دیگه بیخیال نمی گیرم  و ممنون از محبتتون