2777
2789

سلام بگین چند مدته عقدین؟

و یارانتون ب حساب پدرتون واریز میشه یا ب حساب همسرتون؟؟

یارانه من بدون درخواست دادن از حساب پدرم حدف شده نامزدم پیگیر شدن گفتن سیستمی خود ب خود کسانی ک ازدواج کردن جدا میشه نمیدونم نامزدم راست میگه یا ن

من ۱۰ ماهه عقدم ۷ ماهه ب حساب پدرم واریز شد الان ب حساب نامزدم

من که بعید می‌دونم..خودت برو سوال کن..آخه هنوز زیر یه سقف نرفتین خرجتو پدرت میده چرا باید شوهرت یارا ...

دقیقا خودمم موندم میگه من درخواست جداسازی ندادم خودشون جدا کردن گفت باهم‌میریم میپرسیم ببین کی دروغ میگه 

امکانش هست بره اونجا یادشون بده اینجوری بگن؟

خودم تنهایی برم بهتره ن؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودت تنهایی برو سوال کن...آخه نمیشه که یارانه رو بگیره بعد هر وقت شما پولی چیزی لازم داشته باشی از یارانه خودت به خودت بده تازه منت هم بذاره سرت که بهت پول میدم...بعید می‌دونم دولت سر خود جدا کرده باشه..حتما یکی درخواست جدا سازی داده..بازم برو بپرس گناهشو نشورم...یا تو نت بزن ببین شرایط جدا کردن یارانه چی هست

خودت تنهایی برو سوال کن...آخه نمیشه که یارانه رو بگیره بعد هر وقت شما پولی چیزی لازم داشته باشی از ی ...

کجا باید برم عزیزم کاملی خودمو بدم کافیه یا کاملی نامزدم هم میخواد؟؟

دقیقا همون 

نه عزیژم من الا دو ساله ازدواج کردم همچنان به حساب پدرمه و همسرم خودش تکی میگیره

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بیشتر ببینید
دقیقا خودمم موندم میگه من درخواست جداسازی ندادم خودشون جدا کردن گفت باهم‌میریم میپرسیم ببین کی دروغ ...

یعنی همسرت لَنگ پول یارانه اس؟ که با دروغ و کلک بخواد ازتون بگیرتش؟ این یه هشداره واقعا

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید

دفتر پلیس + ۱۰ برو.....ولی ۹۰ درصد میگم شوهرت درخواست داده..آخه میگی تا  ۷ ماه عقد بودی به حساب پدرت میریختن چه جوری شده یهو تغییر کرده....حالا کد ملی هر دوتون ببر...ولی به شوهرت هیچی نگو فعلا...شوهر منم از این پدر سوخته بازیها خیییلی سرم در آورده.دیگه حناش برام رنگی نداره از بس بهم دروغ گفته

نه عزیژم من الا دو ساله ازدواج کردم همچنان به حساب پدرمه و همسرم خودش تکی میگیره

ای بابا خداا من الان چیکارکنم یعنی دروغ گفته بهم؟؟

ب نامزدم گفتم چرا رفتی جدا کردی گفت من جرا نکردم دیدی یارانه رو نریختن رفتم پرسیدم گفتن متاهل شدین طبق بخشنامه از این ب بعد هرکسی ازدواج میکنه یا طلاق میگیره سیستم خودکار جدا میکنه دیگه نمیدونم راست میگه یا دروغ 

میخوام بدونم راست گفته یا ن چیکارکنم

یعنی همسرت لَنگ پول یارانه اس؟ که با دروغ و کلک بخواد ازتون بگیرتش؟ این یه هشداره واقعا

نمیدونم والا کلی دعوام کرد تو بهم توهم زدی قضاوتم کردی شنبه میبرمت می‌پرسیم

احتمالش هست اونحا خانومه رو یاد بده بهم الکی بگهگگ

ای بابا خداا من الان چیکارکنم یعنی دروغ گفته بهم؟؟ب نامزدم گفتم چرا رفتی جدا کردی گفت من جرا نکردم د ...

باز تویی دختر الان کار بریت رو دیدم

چی بگم از دست این نامزدت

نمیدونم دروغ میگه یا نه

اما من همسرم درخواست جدا سازی نداده برای همین میره حساب بابام

بعد اون ماه ب ماه برام میریزه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بیشتر ببینید