2777
2789

به نظرم اونا که بینی استخوانی دارن بعد عمل قیافه هاشون زیاد تغییر نمیکنه. اما لنز که میزارم قیافم از این رو به اون رو میشه خیلی تاثیر داره. اگه میخواید خیلی تغییر کنید لنز بزارید ولی لنز طبیعی. لنز های مصنوعی خیلی مسخرن به نظرم رنگ طوسی عسلی خیلی قشنگ میشه که طبیعی هم باشه واقعا چهره از این رو به اون رو میشه ولی من با عمل بینی هیچ تغییر نکردم اصلا 😭کاش بینیم گوشتی بود تا تغییر میکردم 

نی نی سایت خواهشا لطفا زود منتشر کن مرسی 

لنز طبیعی قیمتش چنده؟ 

میشه برای عاقبت به خیریم یه صلوات بفرستی لطفا ممنون🙂 کاربری دست دو نفر نیست اما گاهی مسله ‌‌‌یا مشکل یه شخصی رو تاپیک میزنم ‌‌دربارش و نظرات شما رو تک تک براش میخونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لنز طبیعی اصلا معلوم نی؟

لنز طبیعی یعنی رنگ طوسی عسلی خیلی قشنگه ولی رنگ های آبی مصنوعی میشه از نظرم 

به من زنگ طوسی عسلی خیلی میاد. بعد ببین خیلییییی قیافه عوض میشه انقد آدم زیبا میشه که همش لنز میزاره 

اتفاقا بینی استخونی خیلی بیشتر تغییر میکنه

شما خیلی تغییر کردی؟ من نه. 

شایدم خودم متوجه تغییر نمیشم ولی آخه بینی اولمم کوچیک و خوب بود مشکلی نداشت که حالا بخواد معجزه ای بشه. اگه بینی از اول کوچیک و خوب باشه تغییر چرا بکنه؟ 

از چه لحاظ بد بود؟ ببین من بینی خودم از اول خدایی هم کوچیک بود هم خوب بود تغییر خاصی تو قیافم ایجاد ...

نه از لحاظ درد و خونریزی میگم 

من خیلی دوست دارم عمل کنم ولی مامانم به خون وسواس داره میگه کلی خونریزی داره 

برو عمل تغییر رنگ چشم جدیدا مد شده خیلیا انجام میدن

ریسک داره. نمیدونم خودمم خیلی دوست دارم. من خیلی با رنگ طوسی عسلی خوشگل میشم خیلی بهم میاد اصلا حس میکنم چشمای خودمه در این حد زیبا میشم چون پوستمم سفیده و لنز رنگی بیشتر به پوست سفید میاد . کاش میشد رنگ چشام عوض شه 

شما خیلی تغییر کردی؟ من نه. شایدم خودم متوجه تغییر نمیشم ولی آخه بینی اولمم کوچیک و خوب بود مشکلی ند ...

ببین بینی استخونی بینی که استخون برجسته دارن یا همون قوز

ممکنه نوک بینی گوشی باشه یا غضروفی

شما اگر بینیتون کوچیک بوده خب قطعا تغییر زیادی ایجاد نمیشه اصلاح فرمه بیشتر