2777
2789
عنوان

مهریه دردسرساز و شوهر بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 76011 بازدید | 1123 پست

عزیزم شما باید برید مشاوره... مشکلاتتون رو با مشاور درمیون بذارید

جفتتون باید برید

ان شالله که حل میشه

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اصلا مهم نی هیچ چیز برام فقط زورم اومده بابت فریبکاری شوند و اونوقت بهش اطمینان کردم از پاک بودن و ذ ...

پروانه جان پیله نکن دیگه😂 مهم نیست واقعا . 

در ضمن ، شاید واقعا نیتش این بوده بعدا تغییرش بده ولی بعد فکر کرده دیده چه خبرررهههه . عاقلانه رفتار کرده . البته خب همون ٧٠٠ تا هم بی عقلیه تا یه حد زیادی 

میتونم بهتون درخواست دوستی بدم؟؟

من خیلی کم میام سایت احتمال داره نتونم زیاد باهاتون صحبت کنم به خاطر همین کلا درخواست دوستی قبول نمیکنم

ممنون میشم صحبتی هست همینجا بگید

ببین رفیق میدونم‌ حرف گوش نمیکنی و تصمیمتو گرفتی ولی اگ یکم از دور نگا کنی میبینی چقد موضوع بی خودیه ک داری براش میجنگی....

پدر من خیلی پیله بود برا این مهریه کوفتی هر چی خانواده همسرم و بیشتر خود همسرم اصرار کردن یکم کمتر بگید گف اصلا فقط ۲۰۰سکه میدونم اون موقع خیلی کم بود ولی اصرار عجیبی داشت یعنی الان ده ساله شوهر توی سرم میکوبه ک برا چی مهریه ات چیزیه ک من راضی نیستم ...و من واقعاااا از این قضیه رنج میبرم ک چرا ول نمیکنه بخدا همون موقع دوره نامزدیمون بهش گفتم میبخشم مهریه رو بهت ...مهری ک اصلا طرفی ک میخاد بده راضی نیس عین گوشت سگ برام حرومه بیخیال شو ...فک کن دوتا بچه داریم و داریم زندگی می‌کنیم ولی این حرف چرت کام منو تلخ کرده و واقعا با این حرفش منو میکوبه...‌من از زاویه دید شوهرت صحبت کردم ...بشین زندگیتو بکن اگ طرف آدم مستقل و انسانیه اصلا حرفشم نزن زندگی کن بابا

من خیلی کم میام سایت احتمال داره نتونم زیاد باهاتون صحبت کنم به خاطر همین کلا درخواست دوستی قبول نمی ...

دوست داشتم کسی باشه باهاش درد و دل کنم هم سبک بشم هم راهنماییم کنه 

با دوستان نمیشه از بدبختیم خوشحال میشند چون وقتی خبر عروسیم رو شنیدند خوشحال شدند

کسی رو ندارم 

بحرحال گلم ممنونم

نه اتفاقا خیلی برام مهمه که میگه خودش همه برام مهم هستند نمیتونم باهاشون برخورد کنم اما منی که خانم ...

چی بگم والا 

اول باید ببینید میخواید این زندگی رو ادامه بدید یا نه 

اگر نه که اقدام کنید برای جدایی

اگر میخواید ادامه بدید ، باید ببریدش روانشناس و مشاور . ظاهرا هر دوتاتون توی ارتباط گیری باهم ضعف دارید هم ایشون باید رفتارشونو اصلاح کنن هم شما باید با گذشته کنار بیاید .ولی جدا با کتک زدن نمی شه کنار اومد اگه بخواید بمونید ایشون باید رفتارشونو اصلاح کنن

ببین رفیق میدونم‌ حرف گوش نمیکنی و تصمیمتو گرفتی ولی اگ یکم از دور نگا کنی میبینی چقد موضوع بی خودیه ...

من میگم شوهرم نباید فریبم میداد

من بهش گفتم صداقت برام مهمه 

کلا با دوزودکلک کار میکنه

دوست داشتم کسی باشه باهاش درد و دل کنم هم سبک بشم هم راهنماییم کنه با دوستان نمیشه از بدبختیم خوشحال ...

راستش من خودم مجردم قطعا تجربه و دانشم درباره روابط از شمایی که متاهل هستید کمتره 

فکر میکنم مشاور های خانواده بهتر و منطقی تر بتونن کمک کنن

بله با دوست و اطرافیان خیلی صحبت نکنید .فقط با کسی میشه از مشکلات گفت که کاری از دستش بربیاد ، اطرافیان شما نمی تونن بی طرف به مسئله نگاه کنن و معمولا به جای راهنمایی درست ، راه غلط میزارن جلو پاتون

چخبره تاریخ تولد؟

بیکاری نشستی غصه تعداد سکه ای رو میخوری که حتی قانونم حمایتی روش نداره؟

مگه دختر شاه پریونی گلم؟! 

هنوز بالغ نشدین بعد ۷-۸ سال زندگی که پنج صبح نشستی غصه تعداد نامعقول سکه های مهریه تو میخوری؟

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
راستش من خودم مجردم قطعا تجربه و دانشم درباره روابط از شمایی که متاهل هستید کمتره فکر میکنم مشاور ها ...

خیلی راحت بحث رو به حاشیه میکشونه 

این مارموزه 

جز اعصاب خوردی چیزی برام نمی‌ذاره 

راه حل مناسبی نیست 

دوست داشتم کسی باشه باهاش درد و دل کنم هم سبک بشم هم راهنماییم کنه با دوستان نمیشه از بدبختیم خوشحال ...

الان از زندگیت ناراضی هستی؟ از همسرت میخوایی جدابشی؟اینارو در نظر بگیر چون آخر این بحث به جدایی ختم میشه این موضوع واسه گذشته ست واین طور که معلومه همسرت هم از اول قصدش این بوده که مهریه کمتری به نامت بزنه شما هم اینقدر خودخوری نکن و وسواس فکریتو بزار کنار

اما میتونی با سیاست و مهربونی کاری کنی که همسرت در آینده خیلی چیزها رو به نامت بزنه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست