2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تا حالا چیزی نخواستم ازشون اما توسل کردم جدیدا به ایشون ان شالله ناامیدم نکنه  اما اینو مطمئنم بسییییییار مارو دوست داره به برکت ایشون بلاها از سرما رفع میشه امتیاز ویژه ای پیش خدا دارن 💚💚💚

هر بار همینارو میگم به خودم ولی مگه میشه ۱۰ ۱۵ سال هیچی به صلاح آوم نباشه.هیچ خواسته ای

میشه ولی یه چیزی 

من و شما که خبر نداریم شاید همین الانم خدا تو سرنوشتمون درستش کرده باشه ولی خدا خیلی صبوره،خیلی زیاد 

یوسف هم بعد چندین سال به پدرش بازگردانده شد ... ولی یعقوب ناامید نشد! 

کاش الان خدا بغلم کنه به اندازه تمام مشکلات زار بزنم تو بغلش،گلایه کنم از همه آدما،از خودم از خودم از خودم !

چه جوری ازش کمک خواستی؟

بالاتر نوشتم ،یه نفر میگفت شبا یک دقیقه ابراز علاقه یک دقیقه هر جی میخواین (از امان زمان 

اولش سعی کردم بهش عشق بورزم،حتی شاید دروغ هم بود...ولی کم کم عاشقش شدم جوری که حتی الان نمیدونم کِی و چطور!

فقط اینو بگم ،وقتی شما عاشق می‌شید اونم میشه،نه نمیگه ،تک بگه بهترشو میده 

ولی جوری نیست که لازم باشه حتما کار خاصی انجام بدید ،همینطوری هم بخواید میشه ،میدونید آخه این روزا کمتر کسی به یادشونه 

کاش الان خدا بغلم کنه به اندازه تمام مشکلات زار بزنم تو بغلش،گلایه کنم از همه آدما،از خودم از خودم از خودم !

درستهکاش حداقل بفهمم از من بدش نمیاد

این که واضحه عزیزم 

خدا و کل اهل بیت ،اصلا چیزی نیستن که از یه بنده بدشون بیاد،شاید و مگر اینکه دیگه خیلی ظالم باشه ،

مگه دور از جون قاچاق اعضای بدن کردی که میگی بدشون بیاد؟😅(دوستانه میگم

من خودم آدم خوبی نیستم ،مذهبی هم نیستم و اعتقاد عمیق دارم! اعتقاد به اینکه هر لحظه توبه کنیم میبخشه، اعتقاد به اینکه یکی هست همیشه حواسش بهمونه،به اینکه هر چی پیش بیاد خیره و در هر صورت باید شکر گزار باشیم ،اعتقاد به این مورد آخر حس میکنم تاثیر گذار ترین باشه. 

و اینکه یه چیزی ،همین که ناراحتی از اینکه نکنه بدشون بیاد ،یعنی به یادشونی، و این یعنی اونا هم همین حسو دارن،دل به دل راه داره رفیق 

چه جوری ازش کمک خواستی؟

جور خاصی نبود دو سه سال پیش نیمه شعبان بود تعطیلات  عید نوروز هم بود من اونسال یکی از بدترین سال های عمرم بوده تو اتاقم گریه میکردم نذر کردم گفتم فلان چیز اتفاق بیفته سال دیگه نیمه شعبان هر چیزی که تونستم نذر میدم 

نمی‌دونم شاید خیلی دلم شکسته بود ولی همیشه خداروشکر میکنم که اون اتفاق افتاد دیگه نذرم رو هر ساله کردم 

حیف که نمیتونم بگم خواسته ام چی بود وگرنه تعجب میکردید شایدم اصلا نذر در مورد چنین موضوعی درست نبوده اما من واقعا برام اتفاق افتاد یا حتی اگه به خاطر نذر من نبود هم چون اتفاق افتاد من ادا کردم

.
چه جوری ازش کمک خواستی؟

پول نداشتم برم دکتر 

مامانم ی روزی گف  بلندشو بریم ...  البته من روزی ۴۰ بار الهمم عجل لولیک الفرج  میگفتم تا ۴۰ روز 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید