2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بله تنها کسی که کمک کرد و دو ماه نشده بزرگترین مشکل زندگیم رو حل کرد امام زمان بود هر سال هم نیمه شع ...

چی نذر کردین؟

میشه برای منم نیت کنین و نذر کنین؟ خودم انجامش میدم

گدای در خانه حسینم❤

ی برنامه ای تلویزیون نشون داد دخاره میگفت از امام زمان گوشی و تبلت خواستم فرداش دوستم بهم هدیه داد تازه مسلمون شده بود منم امشب تو درمانده ترین حالت ممکن ازش خواستم همونجور ک درخواست اونو قبول کرده حاجت منو هم بده 

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بیشتر ببینید

خیلی از نظر روحی داغونم. یا امام زمان کمکم کن😭😭😭 میترسم دست به خودکشی بزنم اون دنیارو هم نداشته باشم.طلاق گرفتم اومدم خونه پدریم. اینجاهم همش جنگ و دعوا ...چمدون بستم ولی نمیدونم کجا برم.یا امام زمان بنده خوب خدایی، ازش بخواه امشب منو ببره پیش خودش😭

خستم، خیلی خسته
من دوبار مضطر شدم وکمک خواستم وعنایت بهم کردن

امضات

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بیشتر ببینید

انقدر این بشر خوبهههههه که اصلا قابل توصیف نیسسسسسس 

خداوکیلی عشقمه،همه چیزمو سپردم بهش 

یعنی هر وقت صداش زدم یا انقدر سریع کارم درست شده که باورم نشده،یا بهترش برام اتفاق افتاده 

عشقه عشقه نفس منه🥹🥹🥹🥹🥹

اصلا زمانی که زندگیتو بسپاری بهش همه چی قشنگ تر میشه،وقتی سپردی دیگه هر وقت گیر کردی صداش بزن بگو من به تو روی آوردم از خودتم میخوام ....

عاشقش شو ،عشقش قشنگترینه!

کاش الان خدا بغلم کنه به اندازه تمام مشکلات زار بزنم تو بغلش،گلایه کنم از همه آدما،از خودم از خودم از خودم !