2777
2789
عنوان

کاش رشتم پزشکی بود😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2257 بازدید | 131 پست
تنها امیدم برای کار همین دبیری بود😔 دکتری هم امسال بدون کنکور میشه برم نمیدونم برم و حینش رزومه جمع ...

☹️ اطلاعات در این حد دقیق ندارم با یه مشاور مهاجرت صحبت کن ببین چی میگه

دچار دگاوو شدم، احساس می‌کنم این گاو رو قبلاً هم تو زندگیم دیده بودم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دکتری معماری هم 5سال طول میکشه چه ربطی به سن داره همونو دوسال بیشتر میخونه میشه پزشک عمومی

باید مجدد بشینه 

ترمیم بزنه ! یازدهم و دوازدهم .. 

۳ سال بره دیپلم نظام جدید بگیره .. 

برای کنکور کلاس بره .. 

همین پروسه کم کم کم ۴/۵ سال طول میکشه ! 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
بیشتر ببینید
باید مجدد بشینه ترمیم بزنه ! یازدهم و دوازدهم .. ۳ سال بره دیپلم نظام جدید بگیره .. برای کنکور کلاس ...

3سال دیپلم نظام جدید ؟😐از کجا دراوردی ایشون باید متولد73باشه که دیپلمش حدید محسوب میشه.فقط باید ترمیم معدل کنه ک د حین کنکور خرداد امتحان میده.اصلا هرچی باشه ادم دنبال هدفش باشه چه ربطی به سنش داره.داره زندگی میکنه دیگ

انقدر سردرگمم که کلا میخوام هیچ کاری نکنم بشینم کنج خونهدکتری ایران؟مهاجرت؟دبیری؟کار؟اه اعصابم خورده

وا پاشو برو دوتا جا رزومه بده کاراموزی کار یاد بگیر بعدم دکتری رو بخون

یا کنکور بده پزشکی بخون 

اینجوری ک فقط داری عمرتو تلف میکنی

وا پاشو برو دوتا جا رزومه بده کاراموزی کار یاد بگیر بعدم دکتری رو بخونیا کنکور بده پزشکی بخون اینجور ...

اخه انقدر هم دور بودم از معماری هیجی بلد نیستم بخوام برم دنبال کار اصلا اعتماد به نفس ندارم اره همش تو خونه ام😭😭

3سال دیپلم نظام جدید ؟😐از کجا دراوردی ایشون باید متولد73باشه که دیپلمش حدید محسوب میشه.فقط باید ترم ...

بله ! 

چون دهم ، یازدهم ، دوازدهم نمرات مهمه و نهایی هست ! 

خیر 

نظام جدید ۹۷ یا ۹۶ بود

ایشون اون موقع ۲۳/۴ سالشون بود ، نظام قدیم هستن .. 

عزیزم با رویا بافی و ... نمیشه 

ایشون ۳۵ سالگی تازه اگررر سال اول قبول بشه ! میره دانشگاه

۹ سال ( ۲ سال طرح اجباری)

تازه میشه عمومی 

دوباره تخصص ! فوق و ... 

۵۰ سالگی تازه میشه پزشک تازه کار !

واقع بین باش نسبت به زندگی ، نه رویابافی کنی و کمالگرایی .. 

تو زندگیت به هیچ جا نمیرسی ..

ایشون باید الان کسب درامد کنه ، اعتبار درست کنه ، وقتی ۵۰ ساله شد مشهور باشه و بنام ! 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
بیشتر ببینید
اخه انقدر هم دور بودم از معماری هیجی بلد نیستم بخوام برم دنبال کار اصلا اعتماد به نفس ندارم اره همش ...

خب میگم برو کاراموزی بهت یاد میدن هیچکس اولش هیچی بلد نبوده کار تجربی با درسایی ک خوندی خیلی فرق دارع

نه بابا نمیخوام برم که، فقط حس الانمو گفتم

من با اون خانم متوهم و خُل بودم ! 

شما بهترین کاری ک میتونی انجام بدین همینه .. برو دکتری شرکت کن 

پرستیژت به جا، درامدت به جا

بیشتر ببینید