2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ی بارموقتی دوست بودیم گفتم باید رابطه رو تموم کنیم

گفت مگه قلب من جا قاشقیه ک هرکی اومد بشینه توش

بعدم گفت

بغل یه بغل نه بغل ب بغل

بغل یه بغل بغل تو چندسال دیگه(واقعنم همین شد)😍😂

قسمش به جون چشاته

سال‌هاس همین و میگه 

دوست دارم 😜

تو‌جمعم همیییییشه میوه پوست میکنه باهم میخوریم اگرم ازش دور باشم صدام میکنه پیشدستی و میده بهم 

غذامم خودش میکشه 

کلا باشخصیته 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
عزیزم بدترین روزای عمرمو دیدم واقعا نمیتونم فکر کنم اون زمان عشقوعاشقی ازم چی میخواست حتی به خانوادم ...

دلت شاد باشه همیشه عزیزم خوشبخت بشی 😂😍

دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹👩🏻‍⚕️🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️

بهم گفت تو تنها دختری هستی که به دلم نشسته. تو جوجوی ناز منی. به خونوادم گفتم حق ندارن بگن بالای چشت ابرو حتی اگه تو مقصر باشی. تو خیلی قشنگی... خواستگارمه خیلی هم مغروره شنیدن این حرفا ازش خودش خیلیه

وقتی اولین بار دیدمت زندگی بهم برگشت 🥹

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

بیشتر ببینید

همیشه این حرف تکرار میکنه ولی اولین بار سر دیت دوم مون گفته بودم 

گت مردی تیسه خورده وچه وونه :)

به زبون خودمون به شمالی گفت یعنی ببین این مرد برای تو بچه میشه فقط😅🤍

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

بیشتر ت.وعمل دوست داشتنشو بهم میگه مثلا داره ماشین میرونه یهو دستمو میگیره بااونیکی دستش فرمونو دستمو میگیره میبوسه ول نمیکنه تاماشینو بده دنده میگه قربونت بشم خرگوش سفید من من اون لحظه ذووق مرگ میشماا

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

بیشتر ببینید

یایهووسط جمع باخجالت دستمومیبوسه

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

بیشتر ببینید