2777
2789
عنوان

هدیه ی بیت رهبری برای دوقلوها

| مشاهده متن کامل بحث + 2097 بازدید | 84 پست

راستش جواب سوالتو نمیدونم عزیزم 

ولی سال ۹۷ به پسر خاله هام ۲۰ میلیون دادن الان خیلی بیشتر شده 

حتما پیگیری کنید یا با پشتیبانی اگه داره ارتباط بگیرین و توضیح بدین 

کاربر قدیمیم کاربری قبلیمو ترکوندن  
رهبري ٤٠ ميليون تومان به دوقلو ها هديه ميدن.به بچه هاي خواهر منم دادن.البته دوسال پيش اين مبلغ بود.ح ...

😐😐😐 واقعا 

۴۰ میل پول نقد؟

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به تک بچه ها نمیدن؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید

تماس بگیر دوباره برات باز میکنن .من چند سال پیش گرفتم .بار اول اشتباه کردم ثبت زدم بدون پر کردن بسته شد زنگ زدم دوباره برام باز کردن ولی یه نصف روز پشت خط بودم.اگر شناسنامه و کارت ملی رو بارگذاری کردی اشتباه نوشتن اسم چیز مهمی نیست

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم
بیشتر ببینید
اول اسم و فامیل رو نوشتم بعد اسم کوچیک الان فامیلی سرپرست به عنوان مثل رضا محمدی رضا شده که باید محم ...

بنظرم مسعله ای نیست به راحتی متوجه میشن بازم پشتیبانی پیدا کنید سوال کنید

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸