2777
2789
عنوان

پدرشوهرم صبر میکنه اول ما عیدی ببریم بعد اون بده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 119 پست
ببین مسئله اصلا پول نیست . از همون سال اول ازدواجمون اصلا برای من ۵۰ هزار تومن عیدی میاوردن برای دخت ...

حق داری

ب نظرم یجوری ب شوهرت میگفتی ک غیرمستقیم ازشون جویا شه

اون دیگه تقصیر شوهرت بوده وقتی هیچ کمکی نکنن حق ندارن دست به کادو بزنن چون ماهم کل کادوهارو خرج قسط ...

بنده خدا چیکار میکرد رفت کادو هارو برداره از دستش گرفت گفت من سالها کادو بردم که براتون اوردن 

شوهرم کپ کرد باورس نمیشد اصلا 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرشوهر من که مثلش توی دنیا نیست😅اونموقع شوهرم دستش تنگ بود پول سرویس طلارو نداد اینا کادوی عروسی و ...

چرا النجوهاتو دراوردی و ورا دادی اونا نگه دارن؟؟

چقدر بده ادمو خر فرض میکنن.خدا وقدر حرص میخورم

ب منم النگو ندادن اصن

چرا ازشون نگرفتبد با دعوا؟

شوهرم کپ کرد اصلا اهل دعوا و اینا نیست هر چی بهش گفتم نتونست دوتایی تا صبح خوابمون نبرد از اعصاب خرابی ،باورس نمیشد باهاش اینکارو کنن

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چرا النجوهاتو دراوردی و ورا دادی اونا نگه دارن؟؟چقدر بده ادمو خر فرض میکنن.خدا وقدر حرص میخورمب منم ...

چون پدرشوهرم طلافروشه یهو گفت النگوهات سالمه

منم اصلا فکر نمیکردم انقدر دیگه حروم خور باشه

ساده گفتم نه شکسته گفت بده برات ببرم مغازه درست کنم

سال ۹۸ دادم هنوز داره درست میکنه😅

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید
ما هم دقیقا همن طور شد تمام مخارج با شوهرم بود ولی اخرش پول همه هدیه ها رو مادرشوهرم برد گفت من واسه ...

اره ادمای حروم لقمه همیشه یه چیزی برا گفتن دارن 

حق داریب نظرم یجوری ب شوهرت میگفتی ک غیرمستقیم ازشون جویا شه

تاپیک اخرم رو بخون . قطع رابطه کردبم باهاشون . همون موقع هم شوهرم دید چقدر دلخور شدم و شوکه بودم 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
چون پدرشوهرم طلافروشه یهو گفت النگوهات سالمهمنم اصلا فکر نمیکردم انقدر دیگه حروم خور باشهساده گفتم ن ...

یااااا خدا ،حالا پدرشوهر من خورش وضعشون خیلی خوب نیست ،،ولی پدرشوهر شما !!این مطلبو  خودندم کلا مخم سوت کشید 

خدا پرونده ای  را که مردم بنویسند ،نمیخواند
یااااا خدا ،حالا پدرشوهر من خورش وضعشون خیلی خوب نیست ،،ولی پدرشوهر شما !!این مطلبو خودندم کلا مخم ...

میگم که مثلش در دنیا نیست😅

موقع بله برون هم مهریه من رو یه دنگ یکی از خونه های پدرشوهرم نوشتیم و کامل قبول کردن

حالا شوهرمو پر کرده بود که خونه ای که بعد ۵ سال با سختی خریدیم به نام من کنه جای مهریه من

گفتم عمرااا بابات قبول کرده خودشم باید بده گردن خودشه 

اگر میخواستم اینجوری باشه تو مهریه میزدم سه دنگ خونه برعهده داماد 

بابات فکر کرده زرنگه تا الان من سکوت کردم 

بخدا من چیزهایی دیدم از اینا

که اصلا کارهای بقیه به چشمم نمیاد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید
میگم که مثلش در دنیا نیست😅موقع بله برون هم مهریه من رو یه دنگ یکی از خونه های پدرشوهرم نوشتیم و کام ...

باید تو کلاهبرداری کردن از بچه و عروسش  بهش مدال بدن ،

خدا پرونده ای  را که مردم بنویسند ،نمیخواند
چون پدرشوهرم طلافروشه یهو گفت النگوهات سالمهمنم اصلا فکر نمیکردم انقدر دیگه حروم خور باشهساده گفتم ن ...

وقتی این پرروعه توهم پررو باش

میرفتی مغازه تعداد النگوت یا یدونه کمتر نو برمیداشتی مبگفتی اونا رو خودتون بردارید من اینو برمیدارم دیگ چکار میتونست بکنه نمیومد ب زور از دستت دربباره

وقتی این پرروعه توهم پررو باشمیرفتی مغازه تعداد النگوت یا یدونه کمتر نو برمیداشتی مبگفتی اونا رو خود ...

من سالهاست دیگه پامو مغازه اش نذاشتم اخرین بار عروسیم بوده رفتم اونجا

مال حروم به من نمیسازه از خدا خواستم خودش همه چی بهم بده محتاج این نشم 

روسیاهیش موند به گربه سیاه

بیشتر ببینید
الان باهاشون رابطه ت خوبه؟

ماهی یه بار میان ویلاشون منم میرم یه روز اونجاهستم ومیام 

تماس تلفنی هم نداریم

بخاطر شوهرم وبچم کنار میام دیگه 

چون ددس ندارم بچمو تنها ببره اونجا اذیتش میکنن

بیشتر ببینید