2777
2789
عنوان

پدرشوهرم صبر میکنه اول ما عیدی ببریم بعد اون بده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 119 پست
من پدرشوهرم طلافروشه ولی پول سرویس عروسی رو هم شوهرم دادکل هزینه عروسی هم باشوهرم بود واسه همین کادو ...

حالا پدر شوهر من هزار تومنم نداد 

تو عروسی کمکی نکرد 

بعد کل کادو هارم برداشت😏 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

دقیقا همینطوره شوهره منم اونموقه ها حتی بعدترها ک فهمید چقد سرش کلاه گذاشتن بهم میگف نزار این روزامو ...

‌وای که چقدر آدم حرص میخوره اصلا انگار نه انگار که اونهمه بلا سرش آوردن این چنان بهش میکه مامان جون ،اونم به شوهرم میگه عزیز دلم که من دلم میخواد بمیرم از حرص 

خدا پرونده ای  را که مردم بنویسند ،نمیخواند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پدرشوهرم طلافروشه ولی پول سرویس عروسی رو هم شوهرم دادکل هزینه عروسی هم باشوهرم بود واسه همین کادو ...

واقعا چثدر ذاتشون خرابه

فکر نمیکنن پیر میشن مسی نیس نگهداریشوندکنه

تازه من خواهرشوهرم ندارم

حالا پدر شوهر من هزار تومنم نداد تو عروسی کمکی نکرد بعد کل کادو هارم برداشت😏

اون دیگه تقصیر شوهرت بوده وقتی هیچ کمکی نکنن حق ندارن دست به کادو بزنن 

چون ماهم کل کادوهارو خرج قسط عروسی کردیم اونموقع 

از اونطرف هم کسی که پدرشوهرش خرج عروسی میده خب حق داره کادو برداره

اگر بر نداره لطف کرده و احتمالا نیازی به پول نداشته

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید

اولین باره میشنوم که کوچیک ترا عیدی میدن . من پارسال پدرشوهرم صد هزار بهم عیدی داد خواهرشوهرم یه خون برپا کرد که بیا و ببین🤣🤣💔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

پپدرشوهر من سال اول و دوم و سوم زندگیمون هرچی برای دخترش عیدی میبرد همونو هم برای من میاورد . نه کمت ...

عمل دیسک سخت؟باید بستری بشه؟بابام کمر درد داره دکتر بهش دارو داده گفته بخور خوب نشدی باید عمل کنی

جیش تو این زندگی😒
پپدرشوهر من سال اول و دوم و سوم زندگیمون هرچی برای دخترش عیدی میبرد همونو هم برای من میاورد . نه کمت ...

چقدم محسوس اینکارو کردن😐برای بعضیا شاید این دغدغه ها خنده دار باشه اما من درکت میکنم واقعا بحث پول نیس بحث اون ارزش و احترامیه ک برای ادم قائل میشن و نشون میدن ک خوبیات به چشمشون نمیاد

منم وقتی عروس این خونواده شدم نه مناسب حالیشون بود نه تولد…تولد همشون کیک و کادو میگرفتم میبرم مناسبتا ام کادو میدادم هرچند شوهرم پولشو میداد اما بهرحال عاملش من بودم ک زورش میکردم باید اینکارو کنیم اما بعد ک دقت کردم دیدم برا اونا اصلا مهم نیست و حتی تولدمو تبریک هم نمیگن مگه اینکه دعوتشون کنیم و مجبور بشن هدیه کوچیکی بدن

دیگه از اون ب بعد منم براشون چیزی نگرفتم

خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند

عمل دیسک سخت؟باید بستری بشه؟بابام کمر درد داره دکتر بهش دارو داده گفته بخور خوب نشدی باید عمل کنی

پدرشوهر منم یه مدت دارو خورد بستگی ب نظر دکتر داره 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
واقعا چثدر ذاتشون خرابهفکر نمیکنن پیر میشن مسی نیس نگهداریشوندکنهتازه من خواهرشوهرم ندارم

پدرشوهر من که مثلش توی دنیا نیست😅

اونموقع شوهرم دستش تنگ بود پول سرویس طلارو نداد 

اینا کادوی عروسی واسه من النگو اوردن و بعد یکسال وقتی باردار بودم به یه بهونه النگوهارو گرفتن ودیگه پس ندادن

جای پول سرویس برداشتن بدون اجازه من🥴🤣

همین الان هم مریض بشه من زنگش هم نمیزنم خودش هم میدونه

چون پدر منم ۶ماه بیمارستان بود هیچکدوم نیومدن عیادتش

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید
حالا پدر شوهر من هزار تومنم نداد تو عروسی کمکی نکرد بعد کل کادو هارم برداشت😏

ما هم دقیقا همن طور شد تمام مخارج با شوهرم بود ولی اخرش پول همه هدیه ها رو مادرشوهرم برد گفت من واسه مردم بردم حالا واسم پس آوردن 

خدا پرونده ای  را که مردم بنویسند ،نمیخواند
چقدم محسوس اینکارو کردن😐برای بعضیا شاید این دغدغه ها خنده دار باشه اما من درکت میکنم واقعا بحث پول ...

ببین مسئله اصلا پول نیست . از همون سال اول ازدواجمون اصلا برای من ۵۰ هزار تومن عیدی میاوردن برای دخترشون ۵۰ میلیون میبردن . من هیچی نمیگفتم . اختیار پولشونو دارن . ولی یه دفعه این همه تغییر خیلی واسم ناراحت کننده بود ‌ . اخه حتی کوچکترین دلخوری بین ما پیش نیومده بود . این کار بی دلیل بیشتر از همه ناراحتم کرد

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
ما هم دقیقا همن طور شد تمام مخارج با شوهرم بود ولی اخرش پول همه هدیه ها رو مادرشوهرم برد گفت من واسه ...

دقیقا

میگن ما عروسی اونا خرج کردیم پس این پول برای ماس