پرنیان۳۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 1866 عنوان بچه دوم چجوریه 149 بازدید | 23 پست بااین که خود خواسته باردارمولی حالم خوش نیست نمیدونم چرا همش نگرانم دوستان به پیج اینستاگرام سربزنید shikro_scarf@🌹😘 1403/12/22 | 16:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابرو_کمونیa عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 11356 بچه ی دوم من دهنمو سرویس کرده https://abzarek.ir/service-p/msg/2133743 هر کی تو ناشناسم بیاد چرت و پرت بگه فوحشش میدم
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 20153 خب وقتی خودت خواستی نگرانی واس چیته بهش فک نکرده بودی ؟ 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 37948 نگران نباش اصلا .آرامشتوتوی برخوردبابچه هاحفظ کن .به بچه ی اولی بیشترتوجه کن مخصوصااوایل اینوبدون بچه ی بزرگت به توجه بیشتری نیازداره راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤 بیشتر ببینیدبستن
دنیرا_بانو عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 8669 خیلی خیلی خیلی خیلی شیرین خصوصا اگه اولی بزرگ شده باشه مثلا هفت هشت سالش باشه برای من که اینطور بود همهمون عاشقشیم بینهایت شیرین و قنده زهد ریایی،جهل مقدس...
nahal4444 عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 2043 سوال کاملا کلی پرسیدی برای هرکسی فرق میکنه در عین حال که سخته خیلی هم شیرینه انگار تازه خانواده رنگ و بو و معنی میگیره مهربون باشیم☺️
پرنیان۳۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 1866 خب وقتی خودت خواستی نگرانی واس چیته بهش فک نکرده بودی ؟ چرا به همه جوانب فکر کرده بودم ولی یه حالی ام دست خودم نیست دوستان به پیج اینستاگرام سربزنید shikro_scarf@🌹😘
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 37948 بچه ی دوم من دهنمو سرویس کرده بچه ی دوماچرااینطورین؟ 😂بچه ی کوچیک من داداش بزرگترشومیزنه .بزرگه هم اینقدرمظلومه وداداششودوست داره ازخودش دفاع نمیکنه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤 بیشتر ببینیدبستن
پرنیان۳۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 1866 نگران نباش اصلا .آرامشتوتوی برخوردبابچه هاحفظ کن .به بچه ی اولی بیشترتوجه کن مخصوصااوایل اینوبدون بچ ... آره پسرم تو پنج ساله از مهر سال دیگه باید بره پیش دبستانی من بیشتر دغدغه م پسرم هست وگرنه نوزاد اون اوایل زیاد کاری نداره دوستان به پیج اینستاگرام سربزنید shikro_scarf@🌹😘
پرنیان۳۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 1866 خیلی خیلی خیلی خیلی شیرین خصوصا اگه اولی بزرگ شده باشه مثلا هفت هشت سالش باشه برای من که اینطور بود ... پسر من تو پنج ساله دوستان به پیج اینستاگرام سربزنید shikro_scarf@🌹😘
ابرو_کمونیa عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 11356 بچه ی دوماچرااینطورین؟ 😂بچه ی کوچیک من داداش بزرگترشومیزنه .بزرگه هم اینقدرمظلومه وداداششودوست داره ... دقیقا مثل بچه های من پسر کوچیکم به هممون زوره باباش جرات حرف زدن نداره https://abzarek.ir/service-p/msg/2133743 هر کی تو ناشناسم بیاد چرت و پرت بگه فوحشش میدم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 37948 آره پسرم تو پنج ساله از مهر سال دیگه باید بره پیش دبستانی من بیشتر دغدغه م پسرم هست وگرنه نوزاد اون ... پسربزرگ منم ۵ساله بوده داداشش به دنیااومداوایل یکم سختم بودولی بعدابرام عادی شد ازوقتی دومی اومده پسربزرگم روحیه ش بهترشده ،دفاع کردن روازداداشش یادگرفته راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤 بیشتر ببینیدبستن