2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وقتی خودت خواستی نگرانی واس چیته 

بهش فک نکرده بودی ؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نگران نباش اصلا .آرامشتوتوی برخوردبابچه هاحفظ کن .به بچه ی اولی بیشترتوجه کن مخصوصااوایل 

اینوبدون بچه ی بزرگت به توجه بیشتری نیازداره 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بیشتر ببینید
بچه ی دوم من دهنمو سرویس کرده

بچه ی دوماچرااینطورین؟ 😂

بچه ی کوچیک من داداش بزرگترشومیزنه .بزرگه هم اینقدرمظلومه وداداششودوست داره ازخودش دفاع نمیکنه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بیشتر ببینید
نگران نباش اصلا .آرامشتوتوی برخوردبابچه هاحفظ کن .به بچه ی اولی بیشترتوجه کن مخصوصااوایل اینوبدون بچ ...

آره پسرم تو پنج ساله از مهر سال دیگه باید بره پیش دبستانی من بیشتر دغدغه م پسرم هست وگرنه نوزاد اون اوایل زیاد کاری نداره

دوستان به پیج اینستاگرام سربزنید shikro_scarf@🌹😘

بچه ی دوماچرااینطورین؟ 😂بچه ی کوچیک من داداش بزرگترشومیزنه .بزرگه هم اینقدرمظلومه وداداششودوست داره ...

دقیقا مثل بچه های من 

پسر کوچیکم به هممون زوره باباش جرات حرف زدن نداره

https://abzarek.ir/service-p/msg/2133743 هر کی تو ناشناسم بیاد چرت و پرت بگه فوحشش میدم 

آره پسرم تو پنج ساله از مهر سال دیگه باید بره پیش دبستانی من بیشتر دغدغه م پسرم هست وگرنه نوزاد اون ...

پسربزرگ منم ۵ساله بوده داداشش به دنیااومد

اوایل یکم سختم بودولی بعدابرام عادی شد 

ازوقتی دومی اومده پسربزرگم روحیه ش بهترشده ،دفاع کردن روازداداشش یادگرفته 

بیشتر ببینید