2777
2789

من فنی حرفه دورهای خیاطیو گذروندم مجلسی نازک حالا تو فکرمه دانشگام برم یه مدرکی بگیرم به نظرتون ارزش داره برای رشته طراحی دوخت آزاد ۱۲ ترمی بدم 

یا یه رشته دیگه بخونم ازاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ... نمیتونی یکسال پشت کنکور بمونی و سراسری قبول بشی از یک رشته خوب؟

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
بیشتر ببینید

یه رشته دیگه بخونید

خودم دارم طراحی لباس میخونم میگم وقت تلف کردن

یه رشته بخونید برای استخدامی ها

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

یه رشته دیگه بخون آزاد اینطوری دوتا مهارت داری خیاط که هستی مثلا مهندسی، حسابداری ، روانشناسی چیزی اینطوری میتونی دوتا شغل داشته باشی

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚

نه به نظرم طراحی دوخت بخون حتما دو سه نکته یاد میگیریچیز تازه ای هم یادنگیری با چند تا آدم آشنا میشی ...

مرسی عزیزم از نظرت رشته طراحی پارچه هست شهریش پایین تره ۸ تومن 

ولی طراحی دوخت ۱۲ نمیدونم کدومو برم

بنظرم برای خیاطی لازم نیست حتما مدرک دانشگاهیش رو داشته باشی

خیاطی یک علاقه و هنر که بدون مدرک تحصیلی هم میشه توش بهترین بود 

اگه علاقه داری که حتما مدرک آکادمی مرتبطت با هنرت رو داشته باشی انتخابش کن برای دانشگاه و ارزش هم داره که بابتش شهریه بدی

اگه هم که نه برو سراغ رشته دیگه 

هرگز هرگز هرگز بی تو نمی خندم...بی تو بر دل عشقی هرگز نمی بندم🖤🥀

بنظرم برای خیاطی لازم نیست حتما مدرک دانشگاهیش رو داشته باشیخیاطی یک علاقه و هنر که بدون مدرک تحصیلی ...

بنظرتون چه رشته‌ی خوبه کار اداری خیلی دوست دارم 

از طرفیم میگم دوشاخه نشه تا الان زحمت کشیدم برای این حرفه

بنظرتون چه رشته‌ی خوبه کار اداری خیلی دوست دارم از طرفیم میگم دوشاخه نشه تا الان زحمت کشیدم برای این ...

منم خیاطی بلدم در حد مزون دوزی ولی رشته م چیز دیگه س

ببین علاقت تو چیه 

کارهای اداری معمولا مدیریت و حسابداری و یا برخی مهندسی هاس

هرگز هرگز هرگز بی تو نمی خندم...بی تو بر دل عشقی هرگز نمی بندم🖤🥀