2777
2789

من عاشق او و او عاشق دیگری..

این گونه است که همه تنهاییم

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
بیشتر ببینید

:)

من تموم آرزوم اینه زودتر بیاد خاستگاریم

تموم ترسمم اینه از دستش بدم

این دوره زمونه عشق واقعی کمه🙃

"نظرت‌مخالفِ‌نظرمه‌ریپلای‌نکن❤️ "دختری‌از‌تبار‌ِآریا🧚🏻‍♀️💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "میشه‌واسه‌برادرِ‌آسمونیم‌صلوات‌بفرستی💚"دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده🖤

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نترس ترس نداره کهانشالله تا ابد کنار هم باشید

🫠💕قربونت

"نظرت‌مخالفِ‌نظرمه‌ریپلای‌نکن❤️ "دختری‌از‌تبار‌ِآریا🧚🏻‍♀️💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "میشه‌واسه‌برادرِ‌آسمونیم‌صلوات‌بفرستی💚"دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده🖤

بیشتر ببینید