2777
2789
سلام به مامانای گل منم یه عضو جدیدم که میخوام باهاتون دوست بشم .اگه خدا بخواد البته نی نی دوممه . فرح جان میشه بگی آخرین پریودیت کی بوده ؟
خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد: او می گوید آری و آنچه می خواهی به تو می دهد. او میگوید نه و چیز بهتری به تو می دهد. او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرح جان پس تقریبا منم با شما هستم منم 13 آبان .راستی نگران نباش من از تو خیلی پیشکسوت ترم 6-7 سالی از تو بزرگترم میشه بگی چه حالتهایی داری ؟ من که هیچی ندارم البته سر قبلی هم همینطور ولی چون سقط هم داشتم خیلی نگرانم و دلم میخواست یک جورایی مطمئن میشدم ؟ سینه هات درد نداره ؟ کی برات گفتن بری سونو ؟
خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد: او می گوید آری و آنچه می خواهی به تو می دهد. او میگوید نه و چیز بهتری به تو می دهد. او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد
ونوس جون تا دیروز که هیچی نداشتم دیروز بفهمی نفهمی سینه هام درد داشت که خودم فکر می کنم از بس منتظر درد بودم احساس کردم اما گلاب به روتون امروز اول صبحی بالا اوردم. اما چون زیر دلم درد داشت احتمال خارج رحمی دادن و سه شنبه رفتم سونو که شکر خدا همه چی طبیعی بود
بچه ها من برعکس همه که تهوع صبح گاهی دارن، آخر شبا تهوع دارم
خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم ... در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمها ... تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز ...
فرح جون یعنی صدای قلبش هم شنیده شده؟
2810